Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-SCOR: CNS Cetate Deva – CS Ocna Mureș 2-2 (1-0) | Remiză dramatică, obținută în inferioritate numerică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, ultima în clasamentul Seriei a 4-a, cu un singur punct agonisit în tur, a debutat în primăvara fotbalistică cu o remiză dramatică lângă Cetatea Devei, scor 2-2 (0-1). Echipa lui Mihai Manea, în inferioritate din minutul 27, a reușit să egaleze în două rânduri, prin rezervele Coltor și A. Gherman, inspirat introduse în teren de „principalul” vizitatorilor!!!

*1-0, MIN. 9: MUSCĂ a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o centrare de pe dreapta Boldea.

*1-1, MIN. 65: COLTOR a restabilit egalitatea, după un contraatac, scăpat singur de la centrul terenului, la o lansare Hidișan.

*2-1, MIN. 80: LUPU a marcat cu capul, la o lovitură liberă executată de Boldea de la mijlocul terenului, balonul fiind deviat de Guț.

*2-2, min. 90: A. GHERMAN a reușit egalarea după o lovitură liberă ex ecutată de Culda, respinsă de portar în bară și o recentrare a lui Coltor.

*Mihai Manea: „Felicit jucătorii pentru atitudine. Un punct important”

Felicit jucătorii pentru atitudine, dar în același timp pot spune că mai avem mult de muncă și trebuie să fim mai concentrați. Este un punct important în ceea ce vrem să facem. Am revenit bine, în două rânduri, puteam să și conducem la ocaziile lui Val. Drăgan și S. Culda, la scorul de 1-1, însă acesta este fotbalul. Din păcate pentru noi am luat două goluri pe faze fixe. Am rămas şi devreme în zece oameni, după o eliminare corectă pentru două faulturi stupide. Puteam să obţinem şi mai mult, pentru că la 1 – 1 am ratat din trei metri, am trimis peste poartă.  Am şi schimbat un pic aşezarea pe teren în repriza a doua şi asta s-a văzut în joc. Sper ca în continuare să creştem de la meci la meci. În ce priveşte situaţia nostră din clasament ce pot să spun, speranţa moare ultima.„, a spus Mihai Manea.

*Cimpoieșu – eliminat!

În minutul 14, Mirică a căzut în careu, solicitând penalty, iar în minutul 27 Cimpoieșu a primit al doilea avertisment, fiind eliminat (în 24 a fost primul galben). În minutul 37, Mirică a ratat o ocazie mare de majorare a scorului, șutând peste din careu

Este o dispută între două formații ce au suferit ample modificări în intersezon (devenii – 11 transferuri, oaspeții – 9 achiziții), în încercarea de a aborda partea secundă a stagiunii cu șanse sporite în atingerea obiectivelor. Dacă pentru “lanterna roșie” foamea de puncte este evidentă, nici hunedorenii nu se simt deloc confortabil, aflându-se în hora retrogradării, pe locul 12, cu 17 puncte.

Echipe de start:

CNS Cetate: Raț – Kelemen, Radak, Dina, Roșie – Mirică, Mărmăneanu, Boldea, Tegbo – Muscă, Lupu; rezerve Anton, Cocan, Cuibari, Miculete, Bărâcă, Jude, Suciu. Antrenor Ioan Petcu.

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (80, A. Gherman), L. Dan, Goguța,  Cl. Marcu – Cimpoieșu, P. Man – S. Culda, Hidișan, P. Muntean (38, Coltor)  – Val. Drăgan (71, Guț); rezerve Decean – Bedelean, Șimandi, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Arbitri: Ov. Ciucanu (Brașov), G. Boncz (Făgăraș), V. Pînzaru (Brașov) Observatori C. Făniță (Timișoara), V. Rad (Arad)

FOTO: Glasul Hunedoarei

[nggallery id=6812]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea