Lista lui Roman, tot mai lungă! Ce directori și angajați din instituții publice vor mai fi ”zburați” dupa preluarea guvernării

Lista lui Roman, tot mai lungă! Ce directori și angajați din instituții publice vor mai fi ”zburați” dupa preluarea guvernării

Deputaul de Alba, Florin Roman a postat pe rețeaua de socializare facebook ”al 2-lea lot” de PSD-iști din județul Alba, șefi de deconcentrate sau angajați în instituții publice care vor fi dați afară de PNL Alba, imediat după preluarea guvernării. În acest link este ”primul lot” :

LISTA lui Florin Roman. Ce sefi de deconcentrate vor ”zbura” cu prioritate cand PNL va prelua guvernarea

Elit ELIT
Între timp, deputatul liberal și-a updatat LISTA, cu al ”2-lea lot” și promite că ca ”va exista și un lot 3” :

”Am spus ca vom face curățenie pana la capăt și vom da afara politrucii și pilele. Acum voi vorbi de lotul 2 al PSD Alba care urmează sa plece.

Ma opresc asupra OIRPOSDRU, condus de o apropiată a liderului PSD Alba, doamna Ionela Mihăilescu. A picat examenul de director cu nota 2 și minune, peste o luna a promovat. Sub conducerea ei, OIRPOSDRU a devenit o filiala a PSD Alba, iar o treime din angajați sunt noi și cu carnet PSD! Rețeta e una simpla. Mai întâi au trecut pe la primaria Rimet și apoi s-au transferat!

Lavinia Nistor, soția directorului OPC, care are un frate la ARR, șefi la PSD Zlatna este venită pe filiera Rimet. Pe la ARR se plânge lumea ca pică plicurile din dosare! Tot aici e și fiul liderului PSD Sebes, Romi Dragosin care e și el director la stat! Vorbim și de lotul 3!”

Facebook Twitter Google+ YouTube