LISTA lui Florin Roman. Ce sefi de deconcentrate vor ”zbura” cu prioritate cand PNL va prelua guvernarea

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL, Florin Roman, a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook ca va înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea „politrucilor” și că va solicita demiterea pesediștilor care „au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid”. 

Florin Roman: „Am spus ca imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Ca vom da afara pesedistii care au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicita demiterea lor!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, în frunte cu madam Dărămuș, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea învățământului din Alba; continuăm cu directorul de la DSV Alba, care ține incineratorul cumpărat cu peste o suta de mii de euro, pentru a-l ține nefolosit, un “campion” al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate…privată!

Nu-i uitam pe directorii de la Cugir unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de munca. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește sa zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de mila pensionarilor și el duce acasa zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu.

Continuam cu șeful de la agricultura care scoate la “concurs” posturi pe banda rulantă și care a politizat agricultura județeana, pana in măduva oaselor. E doar primul lot…se pregătește lotul 2! Sa se facă dreptate și curățenie!”

sursa: Facebook – Florin Roman

Darius BUZGURE