Rămâi conectat

Politică Administrație

LISTA lui Florin Roman. Ce sefi de deconcentrate vor ”zbura” cu prioritate cand PNL va prelua guvernarea

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL, Florin Roman, a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook ca va înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea „politrucilor” și că va solicita demiterea pesediștilor care „au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid”. 

Florin Roman: „Am spus ca imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Ca vom da afara pesedistii care au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid!

Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicita demiterea lor!

Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, în frunte cu madam Dărămuș, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea învățământului din Alba; continuăm cu directorul de la DSV Alba, care ține incineratorul cumpărat cu peste o suta de mii de euro, pentru a-l ține nefolosit, un “campion” al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate…privată!

Nu-i uitam pe directorii de la Cugir unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de munca. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește sa zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de mila pensionarilor și el duce acasa zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu.

Continuam cu șeful de la agricultura care scoate la “concurs” posturi pe banda rulantă și care a politizat agricultura județeana, pana in măduva oaselor. E doar primul lot…se pregătește lotul 2! Sa se facă dreptate și curățenie!”

sursa: Facebook – Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea