Rămâi conectat

Societate

Lissy Mărginean participă la bal pentru a câştiga titlul de Miss Boboc 2013. Dansurile, gătitul şi studiul sunt pasiunile tinerei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ambiţioasă şi curajoasă, Lissy Mărginean participă la Balul Bobocilor 2013 de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru a câştiga titlul de Miss Boboc. Se caracterizează ca fiind o fire sociabilă şi luptătoare, iar prietenii spun despre ea că este capabilă să obţină tot ceea ce îşi doreşte.

A terminat învăţământul preuniversitar la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, iar acum ales „1 Decembrie 1918” pentru că şi aici se poate studia la fel de bine ca şi în orice alt centru universitar. Una dintre cele mai mari pasiuni ale tinerei sunt dansurile, pe care le-a practicat timp de 8 ani într-un cadru organizat. Îi place să gătească prăjituri şi mâncare în stil chinezesc pentru prieteni şi familie. Fiind mereu o persoană responsabilă şi implicată a fost şefa clasei în ultimii 6 ani, iar acum a fost aleasă şefă de an, la Facultatea de Drept. Alege să-şi petreacă timpul cu familia şi cu prietenul decât să „piardă” timpul în localuri. Modelul său este mama ei, iar citatul preferat „O viaţă fără dragoste este asemenea unui an fără primăvară”, scris de Octavian Paler. Are 1,64 înălţime şi 54 de kilograme.

Dacă îţi place Lissy Mărginean apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=698]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea