Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 9-a: Rapid Teiuş a câştigat derby-ul de la Stremţ, CS Zlatna – „set” cu Metalu Aiud! Cuprirom Abrud, doar 7 jucători la Sîntimbru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Transalpina Şugag s-a distanţat în ierarhie după a 7-a victorie consecutivă obţinută în fieful „lanternei roşii”, dar evenimentul rundei a 9-a din Liga a IV-a a fost victoria obţinută la Stremţ de Rapid CFR Teiuş în derby-ul orgoliilor locale. CS Zlatna a urcat pe podium după setul administrat formaţiei Metalu Aiud, iar CIL Blaj a obţinut o victorie spectaculoasă la Daia Română. Cuprirom Abrud s-a prezentat cu numai 7 jucători la Sîntimbru şi meciul s-a întrerupt după nici o jumătate de oră.

Viitorul Spicul Daia Română – CIL Blaj 2-4 (2-2)

Marcatori: G. Scheau (23), P. Ciucă (38) respectiv Rakoczi (25), M. Moldovan (42, 68), Comănici (78) *În minutul 79 R. Damian (CIL Blaj) a apărat un penalty executat de G. Scheau.

 

Meci spectaculos la Daia Română, unde în primul mitan amfitrionii au condus în două rânduri (iarăşi a înscris antrenorul Paul Ciucă), dar au fost egalaţi rapid. Formaţia din „Mica Romă” traversează o perioadă excelentă, cu 5 jocuri invincibile, dăienii înregistrând al treilea eşec intern stagional.

Voinţa Stremţ – Rapid Teiuş 1-2 (0-0)

Marcatori: I. Popa (77), respectiv Ciocan (53), Il. Mihălţan (87) *În minutul 70, Moruşcă (Voinţa) a fost eliminat.

 

Derby local cu ambiţii şi spectatori numeroşi (mulţi din Teiuş), în jur de 300. Feroviarii au avut nervii mai tari şi s-au impus în confruntarea orgolilor, obţinând al doilea succes la rând.

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Transalpina Şugag 2-5 (0-3)

Marcatori: Almășan (63), C. Marc (65), respectiv I. Lăcătuș (12, 20, 84), Șufană (42), P. Lazăr (56).

 

Disputa formaţiilor aflate la cei doi poli ai ierarhiei a fost la discreţia liderului care a înregistrat în compania “lanternei roşii” a 7-a victorie succesivă, distanţându-se în ierarhie, după pasul greşit făcut de CS Ocna Mureş.

CS Zlatna – Metalu Aiud 6-1 (3-1)

Marcatori: Kiraly (20), D. Cristea (25, 27, 49), H. Marian (47), A. Cîmpean (81), respectiv P. Muntean (36).

 

Aurarii au făcut scorul etapei, o jumătate de duzină de goluri înscrise, şi au urcat pe locul secund după a treia izbândă succesivă (cea mai netă din acest sezon). Euforia succesului din derby-ul cu Olimpia s-a stins şocant pentru aiudeni care pierd iarăşi după 5 jocuri fără eşec (13 puncte strânse).

Viitorul Sîntimbru – Cuprirom Abrud 3-0 (la „masa verde”)

Oaspeţii s-au prezentat în numai 7 jucători, partida întrerupându-se în minutul 28, la scorul de 3-0, goluri marcate de E. Hălălae şi Saşa – dublă. Invocând o „accidentare” (R. Cioară), moţii au rămas numai în şase jucători, lucru interzis de regulament, iar întâlnirea se va omologa cu scorul înregistrat în acel moment pe teren


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea