Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, victorii externe pentru Voința Stremț și Energia Săsciori, la Daia Română și, respectiv, Aiud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primele jocuri ale etapei a 14-a a Ligii a 3-a, Voința Stremț și Energia Săsciori s-au impus pe terenuri considerate dificile, la Daia Română și respectiv Aiud.

Stremțenii lui Raul Oargă au câștigat, 2-1 (1-0) în fieful formației lui Ștefan Fogoroși, ce au pierdut al treilea joc la rând. A fost a doua victorie externă sub comanda fostului unirist, Voința apropiindu-se la trei puncte de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Spicul. Au marcat Brînză (70), respectiv Rancea (23), Șerbu (77).

Partidă spectaculoasă și pe „Aiudelul”, unde Olimpia a pierdut, scor 2-3 (2-2) cu revelația Energia Săsciori. Un meci în care de la 1-0 s-a făcut 1-2, apoi 2-2 și golul victoriei marcat în minutul 90. La acea fază, un penalty, D. Morea a șutat de două ori (execuția din punctul cu var și o reluare) până să-l învingă pe tânărul goalkeeper David Maier (16 ani), reușind doar din a treia încercare. În minutul 90+5, antrenorul gazdelor Marius Călușer a fost eliminat. Au punctat Bălțat (3), Bălan (43), respectiv Paecupescu (7), Andreiu (40). Energia este neînvinsă de 4 runde și a strâns 8 puncte.

Sursa foto: GT Sport Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea