Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, etapa a 28-a, Viitorul Sântimbru și CIL Blaj continuă cursa pentru locul trei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele două jocuri ale etapei a 28-a a Ligii a 4-a, Viitorul Sântimbru și CIL Blaj au câștigat în fața fanilor și continuă cursa pentru ocuparea ultimei trepte a podiumului, formația din Galtiu având 4 puncte în față cu două jocuri înainte de încheierea campionatului.

*Viitorul Sântimbru – Energia Săsciori 2-1 (1-0): Biro (34), Al. Stan (73, eurogol, șut în vinclu din lovitură liberă de la 30 de metri)/ N. Cristea (53, autogol, a scăpat mingea în plasă). Destulă tensiune la final, plus un incident ce era la un pas să degenereze, un conflict verbal între Ovidiu Hulea (vicepreședintele AJF Alba), antrenorul Mircea Țîrlea și Ilie Morariu (jucător ce fusese înlocuit) – de la Energia. Echipa din Galtiu a realizat al 3-lea succes la rând, iar săsciorenii au ieșit din calculele pentru locurile fruntașe.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*CIL Blaj – Voința Stremț 4-2 (2-0): Ursu (18, eurogol, șut de la 35 de metri; 22), Stoica (55), Macarie (90+3)/ Juncan (83), N. Muntean (85). Blăjenii, care veneau după eșecuri la limită împotriva primelor două clasate, au condus la un moment dat cu 3-0. La penultima reprezentație, Voința a înregistrat al 6-lea insucces consecutiv, o “bilă neagră” pentru echipa ce a cucerit ultimele două Cupe ale României și este calificată în a 3-a finală. Viitorul Sântimbru se situează pe locul 3, cu 51 de puncte (golaveraj 60-26), urmată de CIL Blaj, cu 47 de puncte (46-32) și Energia Săsciori, cu 42 de puncte (75-52), iar Voința a coborât pe poziția a 8-a (37 de puncte, 49-54 golaveraj).

Foto: CIL Blaj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea