Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – CFR Cluj II 1-0 (0-0) | Mădălin Popa – gol de aur, sub Drăgana „interzis” pentru oaspeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Gruparea de sub Drăgana  a obținut o victorie „italiană” cu CFR Cluj II, unica reușită a jocului fiind semnată de Măd. Popa (79), mijlocaș ce a marcat a doua rundă la rând.

Golul lui Măd. Popa (80), care a finalizat cu un șut din 12 metri o acțiune colectivă a gazdelor, a concretizat presiunea pusă de amfitrioni. „Roș-albaștrii” au avut o sumedenie de oportunități prin Afrapt, Tăban, Făgărășanu, toate în primul mitan. În actul secund, același junior Afrapt (57) a avut ghinion când șutul său de la 18 metri a lovit bara stânga.

*Călin Moldovan: „Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum”

Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum. Le lipsește experiența, dar CFR II alcătuiește o formație foarte talentată, completă. Am repurtat o victorie muncită și meritată. Îi felicit pe băieți pentru efort, dacă nu eram capacitați 100 la sută nu reușeam să câștigăm. E important că nu am primit gol, e foarte important după 7 jocuri consecutive în care adversarii au marcat”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

În actul secund Yuefeng Lu (21 de ani), chinezul adus de CFR Cluj în această perioadă, a debutat în echipa feroviară.

Metalurgistul Cugir rămâne în fruntea ierarhiei, la egalitate cu Performanța Ighiu, acesta fiind al doilea joc stagional în care nu a primit gol, după cel din runda inaugurală de la Avrig. Și după această rundă, oaspeții au „interzis” pe „Arena CSO”, formația lui Călin Moldovan fiind unica din Seria a 5-a ce nu a pierdut vreun punct pe teren propriu.

După remiza din derby-ul judeţean de la Galda de Jos, de acum două runde,  Metalurgistul Cugir a cedat fotoliul de lider, despărţită fiind de golaveraj de prima clasată, conjudeţeana Performanţa Ighiu.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Negrescu, Șt. Radu, Vărărean, Șaucă, Sorian (75, M. Neagu), Măd. Popa, Tăban (70, Itu), Afrapt (61, Cioban), Făgărășanu (88, Codrea); rezerve N. Bănică, Olteanu, Udrea. Antrenor Călin Moldovan.

CFR Cluj II: Ad. Rus – Pîrv, Tereki, Băican, Potra, Ad. Pop, Giurgean, Coti, Hamed, Figueira, Șter; rezerve Farcaș, Cătinaș, Roș, Yuefeng Lu, Petrila, Milandru, Dar. Antrenor Gheorghe Barbu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea