Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, restanță, Avântul Reghin – Industria Galda 2-2 (1-2) | Găldenii, doar un punct după ce au condus cu 2-0!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda s-a întors cu un singur punct din deplasarea de la Reghin, scor 2-2, o partidă restantă din etapa a 4-a a Seriei 9 din eșalonul terț, deși a condus la un moment dat cu 2-0 în prima repriză.

O confruntare cu răsturnări de situație, încheiată la egalitate, rezultat ce nemulțumește ambele tabere ce nu au cunoscut încă bucuria victoriei. Sâmbătă, la Galda de Jos poposește liderul neînvins Unirea Ungheni (10 puncte).

„Să zicem că este un rezultat echitabil, raportat la ce s-a întâmplat în acest meci, dar este clar că există nemulțumiri că nu am învins, după cum am început partida. A fost un joc pe care l-am avut în mână, cu numeroase situații și cred că ocazia lui Frențiu din actul secund putea tranșa întâlnirea„, a precizat Doru Oancea, antrenor care nu s-a bazat pe Oniche și Baghiu (absenți din motive de serviciu)

Mai degrabă regrete la finele disputei pentru nou-promovata condusă de Doru Oancea, ținând cont de derularea ostilităților, vizitatorii plătind tribut erorilor din defensivă.

Ambele formații rămân fără succes în actuala stagiune, Industria acumulând 3 puncte, iar reghinenii un punct și totodată primele goluri înscrise

Industria a avut un start perfect de joc, desprinzându-se la 2-0 grație reușitelor lui Frențiu (28, după o centrare Juncan și un șut blocat al lui Stănilă) și autogolului lui Chirlejan (32, deviază nefericit centrarea aceluiași Frențiu). Bucin (34) a avut apoi o intervenție salutară la șutul lui Stănilă, Avântul revenindu-și din pumni. Portarul Cătălin Suciu a reușit în trei rânduri să evite golul (Ghiță – 38 și 40, Enescu – 39), dar nu a mai avut ce face la reluarea lui Panga (45, din careu), care a redus ecartul și a pus presiune suplimentară.

La reluare s-a jucat pe contre, Frențiu (64) irosește o oportunitate imensă ce putea închide meciul, iar 3 minute mai târziu se restabilește egalitatea, confirmându-se zicala cu „ocaziile ratate se răzbună”, Truță, reluare la lovitura liberă executată de Bujor. Duelul portarilor continuă cu Bucin salvator în două rânduri la șuturile lui Stănilă și Frențiu, în replică Suciu blocându-l pe Bujor pentru ca Luca (84) să trimită peste (Mulțumim pentru informații, Dan Comșa)

Avântul: Bucin – Luca, Suciu, Potor (46, Pop), Murar, Truță/ cpt, Chirlejan (73, Bugnar), Enescu (57, Bujor), Panga, Ghiță (57, Șerbănați), Murar; rezerve Grosz, Sipoș, Pop, Dan, Boni, Marinescu. Antrenor Vilmoș Stoica.

Industria: Căt. Suciu – Juncan, Potopea/ cpt, Șt. Radu (62, Circov), Puha – P. Medrea (82, Căt. Ivașcu), Grosu – Giorgiu (82, Dodoc), Frențiu (82, An. David), Cioară (65, S. Mureșan) – Stănilă; rezerve Kelachukwu, Popescu, Oneț, Ad. Matei. Antrenor Doru Oancea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea