Rămâi conectat

Sport

Liga 3: ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE – CSM Unirea Alba Iulia 1-1 (0-0) | “Alb-negrii”, al doilea punct extern al stagiunii, dar rămân fără victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniriștii se întorc cu un punct din a treia deplasare stagională, după un meci în care au trecut prin toate stările, dar rămân fără victorie în acest sezon.

CSM Unirea Alba Iulia merita mai mult, după aspectul jocului, însă a rămas cu un singur punct și senzația de dezamăgire.

La, poate, cea mai bună prestație din această toamnă, “alb-negrii” au contat pe C. Cristea, Dehelean și Mâlnă, lipsind, din motive medicale, Banienschi și R. Ivan.

Mai întâi, în prima repriză vizitatorii au avut noroc la penalty-ul ratat de Lupuleț (38) – șut peste poartă, lovitură de pedeapsă acordată la intervenția lui Dehelean (o decizie eronată, în opinia vizitatorilor). Mai periculoși pe durata întâlnirii au fost albaiulienii, ce au avut ocazii bune prin Indrei și C. Cristea în primul mitan. La reluare, tot uniriștii au avut situațiile mai clare: o centrare trimisă de Temdieu și deviată în bară de un apărător (63).

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 76, când la un corner executat de Călin Cristea, mingea deviată de un fundaș l-a păcălit pe portarul Szanto, ce a boxat nefericit. Bucuria nu a durat însă mult, întrucât egalitatea a fost însă restabilită peste 11 minute, când nou-intratul Veress a reluat din 6 metri

ACS Tg. Mureș: Szanto – Bako, Dumbrăvean, Circa, Gliga, Bolebely, L. Szilagyi, Vecerdea, T. Moldovan/ cpt, Lupuleț, Caliani; rezerve Molnar, Csegoldi, Potor, Al. Oprea, Mihaly, Veress, Greu, Cotor, S. Feher. Antrenor Sütő Szilárd

CSM Unirea: Iovicin – Bârdea, Dehelean, E. Codrea, Circov – Sebaș (71, An. Moldovan), C. Cristea, Mâlnă, Indrei (81, Fetița) – Temdieu (81, Epure), Agbomoniyi (89, Benkirat): rezerve N. Itu, Epure, Cîrloanță, Fetița, An. Moldovan. C. Dănilă, Benkirat, Bakcsi, F. Morar. Antrenor Marcel Rusu.

Albaiulienii erau constrânși să nu se întoarcă cu mâna goală în condițiile unui start de sezon ratat: un singur punct în Liga 3 și 3 înfrângeri în 4 jocuri (incluzând aici și Cupa României), ultima, 2-4 pe “Cetate”. Mai mult, acest duel ce capătă o importanță majoră în economia toamnei este primul într-o serie dificilă, urmând disputele cu Corvinul Hunedoara, CS Universitatea Alba Iulia și CS Ocna Mureș.

Arbitri: S. Vădana (Cluj-Napoca), D. Nagy (Mediaș), Ad. Drăgan (Sibiu) Observatori Fl. Ghimbășan (Brașov), F. Burtea (Făgăraș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea