Rămâi conectat

Curier Județean

Licitație pentru realizarea rețelei de canalizare menajeră în localitățile Cisteiu de Mureș și Micoșlaca: Investiție de peste 7.5 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitație pentru realizarea rețelei de canalizare menajeră în localitățile Cisteiu de Mureș și Micoșlaca: Investiție de peste 7.5 milioane de lei

Primăria Ocna Mureș a lansat în Sistemul Electronic de Achziții Publice o licitație pentru atribuirea lucrărilor de realizare a unei rețele de canalizare menajeră în localitățile Cisteiu de Mureș și Micoșlaca. Valoarea contractului propus este de 7.510.131,30 de lei, fără TVA.

Proiectul întocmit de Primăria Ocna Mureș se referă la realizarea unui sistem de preluare în sistem centralizat a apelor menajere și conducerea acestora, prin intermediul a 4 stații de pompare apă uzată, la o rețea de canalizare existentă, de la intrarea în orașul Ocna Mureș, și de aici la stația de epurare existentă.

Amplasamentul investiției este situat în intravilanul și extravilanul UAT Ocna Mureș, pe un teren aflat în domeniul public al orașului Ocna Mureș și asupra căruia orașul Ocna Mureș are drept de folosință. Pentru realizarea investiției se vor folosi drumurile și căile de acces existente.

Nu este necesară execuția de căi de acces provizorii, având în vedere faptul că toate lucrările sunt realizate pe străzile și drumurile localităților Cisteiu de Mureș și Micoșlaca, precum și drumul de acces de la Ocna Mureș, Drumul Comunal 3.

Obiectivul proiectului este de realizare a unor investiții durabile, care vor fi integrate in infrastructura existentă, fiind corelate cu investițiile viitoare, în vederea conformării cu cerințele legislatiei în vigoare, având la bază un tarif suportabil pentru consumatorii finali (populație). Obiectivul principal este de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor de aici, prin asigurarea infrastructurii necesare pentru oferirea unor condiții de trai decente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea