Rămâi conectat

Curier Județean

Licitație pentru panouri de semnalizare pentru obiective turistice din Alba, lansată de Consiliul Județean: Unde vor fi amplasate

Publicat

în

Licitație pentru panouri de semnalizare pentru obiective turistice din Alba, lansată de Consiliul Județean: Unde vor fi amplasate

Consiliul Județean Alba a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizare indicatoare rutiere și panouri de semnalizare. Valoarea totală estimată a investiției este de 169.166,47 lei, fără TVA.

Achiziția este împărțită pe patru loturi după cum urmează:

Lot 1 – Indicatoare rutiere inclusiv stâlpi de susținere
Lot 2 – Panouri de semnalizare a obiectivelor turistice
Lot 3 – Plăci pentru panouri, conform Caietului de sarcini
Lot 4 – Panouri de direcţionare din lemn şi stâlpi rotunzi din material răşinos

Panouri de semnalizare obiectiv turistic 120cm x 100cm

1. Biserica „Cuvioasa Paraschiva” – Ighiel
2. Biserica „Cuvioasa Paraschiva” – Ighiu
3. Ansamblul bisericii reformate – Ighiu
4. Ansamblul bisericii reformate – Șard
5. Lacul Iezer Ighiel – Ighiu
6. Biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Galda de Jos
7. Biserica „Cuvioasa Paraschiva” – Mesentea
8. Biserica „Sfinții Arhangheli” – Galda de Sus
9. Cheile Gălzii – La intrarea în Cheile Gălzii
10. Cheile Gălzii – La ieșirea din Cheile Gălzii
11. Cheile întregalde – La intrarea în Cheile întregalde
12. Cheile întregalde – La ieșirea din Cheile întregalde
13. Biserica de lemn „Sfinții Arhangheli” – Dealu Geoagiului
14. Ansamblul bisericii reformate fortificate – Cricău
15. Cetatea Dacică Piatra Craivii – Cricău
16. Cetatea Dacică Cugir – Cugir

Panouri de direcționare spre obiectiv turistic 150cm x 40cm

1. Panou de direcționare spre Piatra Craivii – Bucerdea Vinoasă
2. Panou de direcționare spre Piatra Craivii – Craiva
3. Panou de direcționare spre Biserica Sfinții Apostoli – Modolești

Print panou de semnalizare VIA VINUM 150cm x 40cm

1. VIA VINUM – Bucerdea Vinoasă
2. VIA VINUM – Bucerdea Vinoasă
3. VIA VINUM – Cricău
4. VIA VINUM – Cricău
5. VIA VINUM – Făgădaiele Gălzii
6. VIA VINUM – Galda de Jos
7. VIA VINUM – Ighiu
8. VIA VINUM – Ighiu
9. VIA VINUM – Ighiu
10. VIA VINUM – Ighiu
11. VIA VINUM – Sântimbru
12. VIA VINUM – Șard
13. VIA VINUM – Șard
14. VIA VINUM – Șard

Durata estimată pentru furnizarea indicatoarelor rutiere inclusiv stâlpi de susținere este de maxim 2 luni de zile de la data lansării comenzii de catre achizitor + 12 luni garantie.

Publicitate
Publicitate

Curier Județean

Primăria SEBEȘ anunță intervenții de DEZINSECȚIE pe raza municipiului, miercuri, 28 iulie 2021. Program și zonele vizate

Publicat

în

Primăria SEBEȘ anunță intervenții de DEZINSECȚIE pe raza municipiului, miercuri, 28 iulie 2021. Program și zonele vizate

Primăria Municipiului Sebeș aduce la cunoștința cetățenilor că miercuri, 28 iulie 2021, începând cu ora 23.00, se vor desfășura intervenții de dezinsecție pe raza domeniului public al Municipiului Sebeș. Zonele vizate sunt: parcurile aflate pe domeniul public, cartierele de blocuri, arterele principale. Intervențiile vor avea loc în Sebeș, Răhău, Petrești și Lancrăm.

Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii, sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Intervențiile sunt monitorizare de reprezentanții Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș și de Poliția Locală a municipiului.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Curier Județean

Post „proaspăt” de CONSILIER, scos la concurs de către primăria comunei Avram Iancu. Condiții și calendarul concursului

Publicat

în

Primăria comunei Avram Iancu organizează concurs pentru ocuparea funcției vacantede consilier din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Condiţii de participare

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă

– minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice
Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concurs

Calendarul concursului

Data de sustinere a probei scrise: 30.08.2021, ora 10:00

Locaţia de desfăşurare a concursului: sala de şedinţe a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, situată în mun. Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 68, jud. Alba

Observaţii suplimentare: Persoană de contact: Anca Lucica Mihaela, consilier principal. tel. 0786023607, email: uatcavramiancu@primariaavramiancu.ro

Data afişării: 28.07.2021, ora 08:00

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la secţiunea special creată în acest scop.

Responsabilitatea privind legalitatea şi corectitudinea informaţiilor din conţinutul anunţului de concurs publicat pe site-ul Agenţiei şi încadrarea în temeiurile legale prevăzute de actele normative aparţin în exclusivitate autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului.

Publicitate
Bibliografia / tematica:

1. Constituţia României, republicată
2. Titlul I şi II ale părţii a VI-a si Partea VII Răspunderea administrativă art. 563-579 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare,
3. Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
4. Legea nr. 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
5. O.G. nr. 28/2008 privind registrul agricol, cu modificările şi completările ulterioare;
6. Ordinul nr. 25/1382/37/1642/14297/746/20/2019 pentru aprobarea Normelor tehnice privind modul de completare a registrului agricol pentru perioada 2020-2024

Tematica va cuprinde bibliografia integral

Citește mai mult

Curier Județean

Rezultate finale Definitivat 2021: Notele, publicate ASTĂZI, pe site-ul Ministerului Educației

Publicat

în

Rezultate finale Definitivat 2021: Notele, publicate ASTĂZI, pe site-ul Ministerului Educației

Astăzi, 28 iulie, rezultatele finale la examenul de Definitivat 2021 vor fi publicate, după soluționarea contestațiilor.

Rata de promovare la examenul naţional de Definitivat 2021 în învăţământul preuniversitar (medii mai mari sau egale cu 8) este de 72,90%, în creştere cu peste 3,5% față de anul trecut (69,17%), a anunţat Ministerul Educaţiei. Din totalul celor 7.931 de candidaţi cu lucrări evaluate, 187 au fost notaţi cu 10, iar 701 au primit note între 9,50 şi 9,99.

Electrica Furnizare Discount

Rezultatele la examenul de Definitivat 2021 au fost publicate miercuri de către Ministerul Educaţiei, pe site-ul dedicat, dar şi în centrele de examen.

Au fost declaraţi promovaţi, înainte de înregistrarea şi soluţionarea eventualelor contestaţii, 5.782 de candidaţi cu medii între 8 şi 10.

La proba scrisă din această sesiune au fost prezenţi 8.300 de candidaţi (95,80%). Dintre aceştia, 366 de candidaţi s-au retras, iar un candidat a fost eliminat pentru fraudă.

Lucrările a doi candidaţi au fost anulate în centrele de evaluare

Astfel, din totalul celor 7.931 de candidaţi cu lucrări evaluate, 4.156 de candidaţi au obţinut note situate pe segmentul 8 – 10. Dintre aceştia, 187 au fost notaţi cu 10, iar 701 au primit note între 9,50 şi 9,99.

Potrivit Ministerului Educației, 3.232 de candidaţi au avut note între 5 şi 7,99. Cu note sub 5 au încheiat proba 543 de candidaţi.

Contestaţiile se depun la centrele de examen, miercuri şi joi. Rezultatele finale vor fi publicate în centrele de examen şi pe definitivat.edu.ro în 28 iulie.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, şi obiectivul acestui examen naţional. Prin dobândirea definitivării în învăţământ, un cadru didactic depăşeşte stadiul de debutant şi poate intra pe o rută ascendentă de profesionalizare, evidenţiază Ministerul Educaţiei.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea