Liberalul Mihai Nicușor va fi eliberat din arest. Tribunalul București a dispus măsura controlului judiciar

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mihai Nicușor, director comercial în cadrul C.N. ROMARM S.A., va fi eliberat astăzi din arest, după ce Tribunalul București a decis instituirea măsurii controlului judiciar. Dacă contestația procurorilor DNA la această decizie nu va avea câștig de cauză, la instanța superioară, liberalul din Cugir va fi cercetat în continuare în stare de libertate.

mihai nicusorNicușor a fost reținut ieri, 8 martie, de procurorii DNA pentru 24 de ore, fiind acuzat de  săvârşirea infracţiunilor de:instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, complicitate la cumpărare de influență în legătură cu o licitaţie organizată la Fabrica de Arme Cugir.
Potrivit DNA, „la instigarea inculpatului Mihai Nicușor-Mircea, în calitate de director comercial în cadrul C.N. ROMARM S.A., aflat în relații de amiciție cu inculpata Mariș Claudia Aura, membrii echipei de control au întocmit un raport care a avut ca urmare demiterea directorului general.”

USR - Alegeri parlamentare 2020

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mihai Nicușor ocupă funcția de director comercial al ROMARM din 2013. Este de asemenea administrator special la Uzina Mecanică Cugir, membru în consiliul de administraţie la Cuprumin Abrud și consilier județean în CJ Alba.

TB

CITEȘTE ȘI: PNL-istul Mihai Nicușor reținut de DNA pentru afaceri ”necurate” la Fabrica de Arme Cugir

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

NIK 9 martie 2016 at 23:48

Asta inseamna sa fi mafiot ,nu gainar .!!!

lukas 10 martie 2016 at 0:39

ha ha ha o să mă intorc si o să vă decapitez pe toti! heheheheee

baciu 10 martie 2016 at 3:46

Vai saracul hot prins!

Lucu 10 martie 2016 at 6:37

Oare cand va intra si Fonfi in circuit?

Adi 10 martie 2016 at 7:05

Io zic sa-i dam drumul și sa-i plătim și niște despăgubiri morale…

mari sp 10 martie 2016 at 8:42

sper sa urmeze la DNA si gasca nasului de la psd. Sunt cam multi in fabrica de arme si au facut prea multe plotogarii. Constructii, pavele, angajari pe criterii numai de ei stiute, etc…

ioan 10 martie 2016 at 13:18

DE SINDICAT NU ZICE NIMENI NIMIC?

ioan 10 martie 2016 at 13:33

Baieti cu interese care fac tot timpul cartile.Ei nu pleaca niciodata de la masa.Au salarii mai mult decat bune.Au masina sindicatului pe care o foloseste presedintele in scop personal.Oare DNA nu crede ca asta se cheama abuz in serviciu?Are firme protejate do-n presedinte cu patalama PNL. Mosieri ce mai, si ne miram ca este totul inors cu dosul in sus.

truta 10 martie 2016 at 14:28

Asa da.Trai pe vatrai

NIK 11 martie 2016 at 0:02

Stiti te inseamna asta ? Degeaba a fost la revolutie Cugirul al doielea orasi liber de comunism din Rominia ca acuma ie impietrit ,oameni stiu toti ce se intimpla dar nu au curajul sa se exprime doar in casa sau la o ber nimic mai mult ,de nerecunoscut Cujereni tac si sufera !!!!

Comentariile sunt oprite