Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liberalul Mihai Nicușor va fi eliberat din arest. Tribunalul București a dispus măsura controlului judiciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihai Nicușor, director comercial în cadrul C.N. ROMARM S.A., va fi eliberat astăzi din arest, după ce Tribunalul București a decis instituirea măsurii controlului judiciar. Dacă contestația procurorilor DNA la această decizie nu va avea câștig de cauză, la instanța superioară, liberalul din Cugir va fi cercetat în continuare în stare de libertate.

mihai nicusorNicușor a fost reținut ieri, 8 martie, de procurorii DNA pentru 24 de ore, fiind acuzat de  săvârşirea infracţiunilor de:instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, complicitate la cumpărare de influență în legătură cu o licitaţie organizată la Fabrica de Arme Cugir.
Potrivit DNA, „la instigarea inculpatului Mihai Nicușor-Mircea, în calitate de director comercial în cadrul C.N. ROMARM S.A., aflat în relații de amiciție cu inculpata Mariș Claudia Aura, membrii echipei de control au întocmit un raport care a avut ca urmare demiterea directorului general.”

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Mihai Nicușor ocupă funcția de director comercial al ROMARM din 2013. Este de asemenea administrator special la Uzina Mecanică Cugir, membru în consiliul de administraţie la Cuprumin Abrud și consilier județean în CJ Alba.

TB

CITEȘTE ȘI: PNL-istul Mihai Nicușor reținut de DNA pentru afaceri ”necurate” la Fabrica de Arme Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea