Rămâi conectat

Politică Administrație

Lazăr: 80% din voturile tinerilor din PSD vor veni la Jidveian dacă va candida Potor. Feneșer: N-ai dreptate! Lasă-i să meargă cu Potor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședinții ALDE Alba, Ioan Lazăr și Gheorghe Feneșer, îl vor pe Călin Potor candidat la Primăria Alba Iulia, fiind convinși că, astfel, Ovidiu Jidveian va lua o mare parte din voturile social-democraților.

Ioan Lazar, Gheorghe Feneser01

Ioan Lazăr a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă va fi Călin Potor candidatul PSD-ului la Primăria Alba Iulia, 80% din voturile tinerilor social-democrați vor veni la Ovidiu Jidveian, acesta fiind imediat întrerupt de colegul său, Gheorghe Feneșer, care a spus, râzând, ironic, ”Potor va câștiga! Lăsați-i să meargă cu Potor în față”.

Ovidiu Jidveian, care a fost președinte al PSD Alba Iulia timp de 6 ani, s-a înscris, de curând, în ALDE, el fiind candidatul acestei formațiuni la Primăria Alba Iulia.

Conducerea ALDE Alba spus, profitând de neînțelegerile dintre membrii PSD și Călin Potor, că Jidveian va avea susținerea social-democraților dacă deputatul va fi desemnat candidat la primărie.

Ioan Lazăr a spus că este exclusă varianta unui candidat comun PSD-ALDE.

”Eu nu vreau să mergem pe liste comune cu PSD-ul și cu nimeni. Vreau să mergem doar noi. De aceeași părere a fost și Feneșer. Dacă Jidveian va vrea așa ceva va avea în mine un adversar”, a arătat Lazăr.

Gheorghe Feneșer a întărit poziția colegului său.

”PLR și PC nu își doresc o alianță la o primărie cu un singur candidat, ori al nostru, ori al lor. Dintr-un simplu motiv: vrem să vedem cum stăm în realitate (…) Exclus la nivelul județului Alba să avem candidați comuni”, a arătat Feneșer.

Citește și Preşedintele PSD Ovidiu Jidveian trece la ALDE şi candidează la Primăria Alba Iulia!

Citește și Ioan Dîrzu: Ovidiu Jidveian a plecat la ALDE din postura de candidat al PSD la Primăria Alba Iulia. E o pierdere sufletească

Citește și Ioan Lazăr cedează funcția de copreședinte a ALDE Alba lui Ovidiu Jidveian, candidat la Primăria Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea