Lazăr: 80% din voturile tinerilor din PSD vor veni la Jidveian dacă va candida Potor. Feneșer: N-ai dreptate! Lasă-i să meargă cu Potor

Copreședinții ALDE Alba, Ioan Lazăr și Gheorghe Feneșer, îl vor pe Călin Potor candidat la Primăria Alba Iulia, fiind convinși că, astfel, Ovidiu Jidveian va lua o mare parte din voturile social-democraților.

Ioan Lazar, Gheorghe Feneser01

INFORMARE COVID-19

Ioan Lazăr a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă va fi Călin Potor candidatul PSD-ului la Primăria Alba Iulia, 80% din voturile tinerilor social-democrați vor veni la Ovidiu Jidveian, acesta fiind imediat întrerupt de colegul său, Gheorghe Feneșer, care a spus, râzând, ironic, ”Potor va câștiga! Lăsați-i să meargă cu Potor în față”.

Ovidiu Jidveian, care a fost președinte al PSD Alba Iulia timp de 6 ani, s-a înscris, de curând, în ALDE, el fiind candidatul acestei formațiuni la Primăria Alba Iulia.

Conducerea ALDE Alba spus, profitând de neînțelegerile dintre membrii PSD și Călin Potor, că Jidveian va avea susținerea social-democraților dacă deputatul va fi desemnat candidat la primărie.

Ioan Lazăr a spus că este exclusă varianta unui candidat comun PSD-ALDE.

”Eu nu vreau să mergem pe liste comune cu PSD-ul și cu nimeni. Vreau să mergem doar noi. De aceeași părere a fost și Feneșer. Dacă Jidveian va vrea așa ceva va avea în mine un adversar”, a arătat Lazăr.

Gheorghe Feneșer a întărit poziția colegului său.

”PLR și PC nu își doresc o alianță la o primărie cu un singur candidat, ori al nostru, ori al lor. Dintr-un simplu motiv: vrem să vedem cum stăm în realitate (…) Exclus la nivelul județului Alba să avem candidați comuni”, a arătat Feneșer.

Citește și Preşedintele PSD Ovidiu Jidveian trece la ALDE şi candidează la Primăria Alba Iulia!

Citește și Ioan Dîrzu: Ovidiu Jidveian a plecat la ALDE din postura de candidat al PSD la Primăria Alba Iulia. E o pierdere sufletească

Citește și Ioan Lazăr cedează funcția de copreședinte a ALDE Alba lui Ovidiu Jidveian, candidat la Primăria Alba Iulia

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

pilu 17 martie 2016 at 17:04

”Dacă Jidveian va vrea așa ceva va avea în mine un adversar”, a arătat Lazăr.
Pai cum d-le ? Asta nici nu a venit bine in ALDE ca si impune reguli ? Ce reguli aveti in partidul asta ?
Referitor la nulitatea absoluta, Potor, eu nu cred ca va candida la Primarie, ca daca nu ia, i s-a dus dracu inca o legislatura de parlamentar.

ioan 18 martie 2016 at 8:33

Pacat de Lazar.S-a inhaitat cu securistul Feneser.Un om cu moralitate zero barat.Nu prost ca intelect,dar pus pe capatuiala prin tot felul de jmecherii financiare.Cand D.N.A.,il intreaba despre cum a facut bisnisul,ce taxe a platit statului si multe altele?Este un personaj sterp ca imagine politica,la foarte multe articole din putinele publicate de el din postururi diferite chiar si de prefect,nu s-a inghesuit lumea sa posteze comentarii.Concluzia mea este ca acest securist poate fi comparat cu patrunjelu in zama.Oare de ce Constantin merge pe mana unui cal mort,nu ca Narita ar fi mai bun,el provenind din acelasi sistem securist,acesta avand calitatea sa fie incuiat la minte ca unele nuci.Pacat d-le Lazar si grija mare cu impostorii astia,nu-s de nici o treaba.Va vorbeste unul care-i cunoaste bine.ATENTIE LA MAGARUSII ASTIA NAZDRAVANI !!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...