Rămâi conectat

Ştirea zilei

Laurenţiu Crişan, noul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Comisarul şef Laurenţiu Crişan este noul adjunct al Inspectoratului  Judeţean de Poliţie Alba.

În ultimii ani acesta a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Potrivit, IPJ Alba, „în cursul zilei de azi, 10 mai 2012, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti şi şefii secţiilor de poliţie rurală.

Elit - Gustul Desăvârșit

In cadrul acestei şedinţe a fost anunţat noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, care, începând cu data de 09.05.2012, ocupă această funcţie ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul lunii aprilie 2012.

Anterior, domnul comisar şef Crişan Laurenţiu a ocupa funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Serviciului Rutier, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat subcomisarul de poliţie Davidaş Dorin Vasile şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, l-a felicitat şi i-a urat succes comisarului şef Crişan Laurenţiu, în noua funcţie, exprimându-şi încrederea că, echipa managerială pe care o conduce va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Un accident rutier a avut loc marți, 8 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe DN1, în zona localității Cunța.

Secția de Pompieri Sebeș intervine cu o autospecială de stingere, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 1, în raza localității Cunța, care a implicat un autocamion care transporta cereale și care s-a răsturnat.

Din primele informații, în urma accidentului rutier nu sunt victime.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

„Vreau și eu căsuța mea” – Campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia. Cum poți ajuta un patruped să aibă cușca lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Vreau și eu căsuța mea” este campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia, prin care oricine dorește poate ajuta un patruped să aibă cușca lui.

„Vreau și eu căsuța mea” este campania de strângere de fonduri cu ajutorul căreia sperăm să putem achiziționa cuști pentru cei 30 de căței, din adăpostul public de câini abandonați de stăpân Alba Iulia, care dorm momentan doar pe palet.

Elit - Gustul Desăvârșit

Știm ce înseamnă iarna în adăpost și am vrea ca fiecare câine de acolo să aibă bucuria unei cuști cu paie în care să se adăpostească și de unde să viseze la viitoarea familie.

Dacă doriți să susțineți inițiativa noastră o puteți face donând efectiv o cușca sau achiziționând unul dintre produsele nostre personalizare.

Costul unei cuști din lemn făcută la comnadă ,ținând cont de dimensiunile fiecărui țarc, ajunge la aproximativ 375 lei.

În comentariul fiecărei fotografii o să menționăm denumirea produsului, culorile și dimensiunile disponibile dar și donația în schimbul careia o să puteți achiziționa respectivul produs.

Comenzile se fac doar prin mesaj privat pe pagina noastră!!!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții asociației.

Pentru cei care nu doresc achiziționarea unui produs dar vor să contribuie cu orice sumă atașăm conturile mai jos:

-RO94BTRLRONCRT0470679601
-RO44BTRLEURCRT0470679601
-Paypal: [email protected]
Recipient: Asociația Prietenii lui Azor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.30, la o locuință din comuna Șpring.

Secția de Pompieri Sebeș în cooperare cu SVSU Șpring intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, in localitatea Spring pentru lichidarea unui incendiu.

Din informațiile preliminare primite ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: În urma ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifesta la o anexa gospodăreasca fără pericol de propagare si fără victime.

UPDATE2: Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite, a ars o afumătoare pe aproximativ 3 mp.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea