// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Laurenţiu Crişan, noul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Comisarul şef Laurenţiu Crişan este noul adjunct al Inspectoratului  Judeţean de Poliţie Alba.

În ultimii ani acesta a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Potrivit, IPJ Alba, „în cursul zilei de azi, 10 mai 2012, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti şi şefii secţiilor de poliţie rurală.

In cadrul acestei şedinţe a fost anunţat noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, care, începând cu data de 09.05.2012, ocupă această funcţie ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul lunii aprilie 2012.

Anterior, domnul comisar şef Crişan Laurenţiu a ocupa funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Serviciului Rutier, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat subcomisarul de poliţie Davidaş Dorin Vasile şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, l-a felicitat şi i-a urat succes comisarului şef Crişan Laurenţiu, în noua funcţie, exprimându-şi încrederea că, echipa managerială pe care o conduce va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

loading...

7 Răspunsuri la Laurenţiu Crişan, noul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

 1. GARCEA DE LA RUTIERA 11.05.2012 la 7:49

  Sincer , nu are „fata” de om inteligent , intrebati-l cite limbi de circulatie vorbeste ? Politia Romana ??? Tot militie ramine !
  … Sa traiti … sefu !!!

 2. Militieni nereformati 11.05.2012 la 9:02

  Toti ministrii au fost ,,ca napu,, si n-au facut curatenie in Politie de militieni desi au trecut 22 ani.Un politist tanar oare pe cand ajunge si el sef ?

 3. jiji 11.05.2012 la 11:23

  Imi aduc aminte in interviurile de la SICA TV, cand zicea „traNSversat” in loc de „traversat”. Din cauza agramatilor se fac atatea bancuri cu politisti.

  • Un politist 13.05.2012 la 18:07

   Lasati militianul in pace, dumealui nu a facut branconaj numai ca a mai pus din cand in cand radarele pe DJ-urile din balastru.

 4. O fost sergent major odata 11.05.2012 la 16:34

  Jiji din serjent major a ajuns……acum de ceva vreme e comisar sef dar cultura la multi e ,,nema dar infamfarea e mare,, Ion Rus ce ai reajuns ministru nu faci reforma in MAI ,CA AI DINAINTE AU FOST TARE PROSTI !

 5. danut 11.05.2012 la 17:45

  doar se vede cat de inteligent este numai privind poza. a fost numit in aceasta functie in urma unui concurs organizat de catre IGPR doar pt el, fiind unicul candidat pe acest post. oare cand se va termina cu militia?!!!

 6. Maistru Militar Ghita Pelin 13.05.2012 la 17:56

  Intradevar nu este un erudit si nu stapaneste arta elocintei dar este un tip ambitios si care a urcat fiecare treapta a ierarhiei pe rand, nu ca altii care au venit in politie din silvicultura sau din costructii hidro si in 4-5 ani sau trezit sefi de Serviciu sau Birou.
  Este un bun manager si organizator si consider ca va face fata imperativelor functiei mai bine ca oricine din cei care ar mai fi fost propozabili.
  Referitor la limbile straine , l-as prefera in locul oricarui politist poliglot dar corupt sau imoral ceea ce lui Crisan nu i se poate imputa.
  Felicitari si cred ca vei demo(n)stra ca esti cel mai potrivit pentru acest post.