Rămâi conectat

Ştirea zilei

Laurenţiu Crişan, noul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Comisarul şef Laurenţiu Crişan este noul adjunct al Inspectoratului  Judeţean de Poliţie Alba.

În ultimii ani acesta a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Potrivit, IPJ Alba, „în cursul zilei de azi, 10 mai 2012, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti şi şefii secţiilor de poliţie rurală.

In cadrul acestei şedinţe a fost anunţat noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, care, începând cu data de 09.05.2012, ocupă această funcţie ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul lunii aprilie 2012.

Anterior, domnul comisar şef Crişan Laurenţiu a ocupa funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Serviciului Rutier, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat subcomisarul de poliţie Davidaş Dorin Vasile şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, l-a felicitat şi i-a urat succes comisarului şef Crişan Laurenţiu, în noua funcţie, exprimându-şi încrederea că, echipa managerială pe care o conduce va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea