Rămâi conectat

Ştirea zilei

Laurențiu Blaga a fost numit consilier de stat în Cancelaria Primului Ministru. Cel de-al doilea consilier ales de Florin Cîțu, din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Laurențiu Alexandru Blaga a fost numit vineri, 9 aprilie, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, după publicarea în Monitorul Oficial a Actului nr. 272 din 9 aprilie 2021, privind decizia numirii în funcție. Astfel, alături de Alin Ignat, județul Alba are doi consilieri de stat în Cancelaria Prim-Ministrului.

„Colaborarea mea cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară se încheie după un an si trei luni în care am atins multe dintre obiectivele pe care mi le-am propus.

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor instituției pentru sprijinul acordat și pentru dialogul sincer și constructiv.

Consider că toți au avut un rol important în identificarea și rezolvarea problemelor. A fost o perioadă în care s-a muncit mult pentru a putea realiza procesul de digitalizare și pentru a ușura munca tuturor într-o perioadă marcată de pandemie.

Îmi doresc ca ANCPI să continue debirocratizarea, transformarea digitală și să rămână o instituție transparentă. Îi asigur pe toți că le voi fi alături și pe viitor.

Mult succes în continuare noii conduceri!”, a transmis Laurențiu Alexandru Blaga prin intermediul paginii de socializare.

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe liberalul Laurenţiu Alexandru Blaga în funcţia de director general al Agenţiei Naţionale de Cadastru, în luna ianuarie a anului 2021, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Laurenţiu Alexandru Blaga l-a înlocuit pe Radu Codruţ Ştefănescu, numit de PSD şi revocat din funcţie de premierul Orban. Alexandru Laurenţiu Blaga a fost candidat la Consiliul Local Alba Iulia şi este apropiat al parlamentarului Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea