Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Uzina Mecanică Cugir, 250 de salariaţi au fost salvaţi de la concediere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Aşa cum ne declara la finele lunii ianuarie, managerul general al UM Cugir, ing. Romulus Micu referitor la şansele ca cei  250 de salariaţi cu contracte de muncă încheiate cu societatea, pe perioadă determinată  să fie salvaţi de la concediere, acest lucru s-a adeverit.

Cu mai puţin de  o săptămână înainte de intrare în luna Mărtişorului, toţi cei 250 de angajaţi ai unităţii cu contracte care expiră pe 28 februarie au primit vestea ca îşi vor continua activitatea încă patru luni, de aici încolo.

Potrivit directorului general, data la care vor înceta releţiile contractuale între salariaţii respectivi şi societate va fi 20 iunie 2013, după care se intră în concediu de odihnă. Micu şi-a exprimat speranţa că până la vară s-ar putea să apară oportunitaţi, concretizate în comenzi, care să asigure de lucru la tot personalul unităţii, inclusiv la cei 250 de salariaţi, care ar putea avea şansa să li se prelungească din nou contractele de muncă, poate pentru o perioadă nedeterminată. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea