Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La UM Cugir, contrate de muncă prelungite pentru salariaţii angajaţi pe perioadă determinată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contractele de muncă ale celor  230 de salariați ai SC Uzina Mecanică Cugir, angajaţi pe perioadă determinată au fost prelungite de conducerea fabricii până pe data de 1 septembrie 2013.

Potrivit directorului general ing. Romulus Micu, măsura prelungirii cu încă două luni a contractelor de muncă la cei 230 de salariați are cascop păstrarea locurilor de muncă, în eventualitatea găsirii de oportunități pentru fabricația și desfacerea muniției, cunoscut fiind faptul că societatea se confruntă cu o acută lipsă de comenzi pe acest produs.

„În ce privește fabricația la produsele de armament stăm destul de bine, problema este la muniție, unde avem probleme cu comenzile. Facem tot ce se poate să păstrăm personalul, în speranța că promisiunile pe care le avem pentru încheierea până la toamnă, de contracte pe aceste produse se vor materializa și nu va mai fi cazul să concediem personal” a precizat Micu.

După cum a ținut să ne informeze directorul general, din data de 8 iulie, întreg personalul unității rămâne în concediu legal până pe data de 5 septembrie, perioadă în care la uzină vor fi efectuate lucrări de revizie și reparații instalații insectoarele de producție. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea