Rămâi conectat

Sănătatea și natură

La Ocna Mureş va funcţiona un spital de recuperare, începând din 2014

Alexandra Mates

Publicat

în

Spitalul din Ocna Mureş, care în prezent este nefuncţional, va deveni în cel mai scurt timp un centru de recuperare balneoclimateric. Totul face parte dintr-un plan mai amplu al administraţiei locale, care include şi înfiinţarea unui centru multifuncţional pentru problemele medicale ale locuitorilor oraşului.

Primarul oraşului Ocna Mureş, Silviu Vinţeler, a participat zilele trecute la „Forumul Internaţional pentru Turismul de Sănătate”, ocazie cu care a luat contact cu factori de decizie din domeniu, pentru a găsi soluţiile cele mai bune pentru înfiinţarea spitalului de recuperare.

Edilul din Ocna Mureş doreşte ca în 2014 să fie încheiat un contract cu CAS şi astfel, să spitalul să devină funcţional. Centrul de recuperare va fi amplasat în clădirea fostului spital, aşa că investiţiile se vor baza pe dotarea cu aparatura necesară într-un asemenea centru.

YouTube video

Acesta a mai menţionat faptul că, în ceea ce priveşte persoanlul care va lucra în spitalul de recuperare, sunt deja cadre medicale care şi-au exprimat dorinţa de a se angaja la Ocna Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

CEAPA – proprietăţi. Cea mai umilă dintre legume are o forţă de vindecare uriaşă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Boli ce pot fi prevenite cu ceapă • Tratamente interne cu ceapă • Tratamente externe cu ceapă • Remedii din ceapă De la o vreme încoace, tot ce punem în farfurie se studiază în laboratoare şi universităţi. Ştiinţa îşi întoarce atenţia spre farmacia naturii, descoperindu-i cu uimire potenţialul, subapreciat până acum. Iar printre motivele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea