Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Mioveni, în weekend, Final Four-ul Cupei României: Volei Alba Blaj vrea să își păstreze trofeul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, clasată pe prima poziție a ierarhiei Diviziei A1, cu 4 puncte avans față de campioana CSM Târgoviște când mai sunt 5 etape de disputat, se luptă pentru adjudecarea Cupei României, al doilea trofeu intern ca importanță.

Final Four-ul este programat în weekend, la Mioveni. Sâmbătă sunt semifinalele, în prima dintre ele întâlnindu-se Volei Alba Blaj și CS Voluntari, de la ora 15.00, iar în cea de-a doua se vor duela CSM Târgoviște și Rapid București (ora 18.00). Ultimul act este prevăzut duminică, 20 martie, de la ora 19.00, toate cele 3 confruntări fiind transmise de TVR 3.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formația din “Mica Romă” este deținătoarea la zi a trofeului (în finala de anul trecut, la Cluj-Napoca, 3-0 cu Dinamo) și are în palmares 3 Cupe ale României. Pe lângă aceea din 2021, au mai fost alte două adjudecate în 2017 (3-0 cu Știința Bacău în finală) și 2019 (3-1 în ultimul act cu CSM Târgoviște), ediții când a reușit eventul (cupă și campionat). Se prefigurează o nouă finală Blaj-Târgoviște, cele mai bune echipe ale campionatului, clasate pe primele două locuri, ultimul duel direct fiind în 10 martie, 3-0 în Sala “Timotei Cipariu”.

Totuși misiunea Blajului de a accede în ultimul act nu va fi deloc facilă întrucât CS Voluntari, situată pe ultima treaptă a podiumului, se anunță o nucă tare. Trupa din Ilfov a administrat blăjencelor singurul eșec din acest an în competițiile interne, în 12 februarie, scor 3-2, după un meci dramatic în care a revenit de la 1-2. Elevele lui Stevan Ljubičić traversează o perioadă excelentă, având 8 meciuri succesive adjudecate pe prima scenă (un singur set pierdut). Dacă se vor respecta calculele hârtiei, o finală Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște ar însemna o altă dispută incendiară pentru un trofeu, primul din acest sezon, Supercupa României, fiind adjudecat în deschiderea stagiunii, la Brașov, în septembrie, de blăjence, scor 3-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea