Ziarul Unirea

La insistenţele deputatului Corneliu Olar , Anca Boagiu promite repararea şi modernizarea a patru sectoare de drumuri naţionale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

    La proiectul de buget pe anul 2012 aprobat în decembrie, după cum se ştie au fost făcute per total circa 10.000 de amendamente, atât din partea parlamentarilor opoziţiei, cât şi din partea parlamentarilor puterii, respectiv ai coaliţiei PDL-UNPR-UDMR care susţine guvernul Boc. La fel se ştie că, din cauza condiţiilor de austeritate impuse de actuala criză economico-financiară, aproape în totalitate aceste amendamente au fost respinse. Aşadar, nici chiar parlamentarii arcului guvernamerntal nu au reuşit să impună prea multe amendamente, deşi unele, la fel ca şi altele venite din partea opoziţiei, chiar privesc investiţii grabnice în ceea ce priveşte infrastructura teritorală. Spre exemplu, deputatul moţilor, Corneliu Olar a depus un număr de patru amendamente ce privesc reabilitarea şi modernizarea drumurilor naţionale din judeţul nostru, după cum urmează: lreabilitarea Drumului Naţional DN1R Albac – Horea – Beliş – Călăţele-Huedin; lreabilitarea Drumului Naţional DN 74 Alba Iulia – Şard (Ighiu) – Meteş – Zlatna – Bucium – Abrud – Ciuruleasa – Brad; reabilitarea Drumului Naţional DN74B Abrud – Roşia Montană – Câmpeni; lreabiltarea Drumului Naţional DN75 Turda – Ocoliş – Poşaga – Sălciua – Baia de Arieş – Lupşa – Bistra – Câmpeni – Sohodol – Vadu Moţilor – Albac – Scărişoara -Gârda – Arieşeni – Băiţa – Nucet – Cîmpani – Lunca – Ştei.
Totuşi deputatul Olar nu s-a dat bătut şi a solicitat o întâlnire cu doamna ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, de la care a obţinut promisiunea că în acest an va face tot ce este posibil pentru a găsi resurse în vederea reparării şi modernizării acestor sectoare de drumuri naţionale din judeţul nostru, care, la ora actuală, pe multe porţiuni prezintă deteriorări serioase pe carosabil şi destul de multe gropi. Este vorba, aşa după cum susţine Olar, de reparaţii şi de turnarea unor covoare asfaltice pe porţiuni întinse de drum, nu doar peticite, cum se mai procedează din păcate în multe cazuri. Aşadar, să sperăm că d-na ministru se va ţine în cele din urmă de cuvânt, astfel ca aceste drumurile naţionale din judeţ să poată să fie reparate şi modernizate în acest an, chiar dacă nu au putut fi cuprinse în buget.
Alexandra MATEŞ

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

Manitu 10 ianuarie 2012 at 20:59

Acest articol este scris cumva pentru deputatul motilor (hotilor, zic unii!)? Probabil cea care scrie este fiica lui T.M., un alt nume dispus la „laudarosenii” cand e vorba de „importantul” deputat responsabil cu defrisarea padurilor din Apuseni!

relu 10 ianuarie 2012 at 21:11

Cornele lasa vrajeala nu esti capabil sa faci nimic pentru campanari aduci neamurile tale si le dai serviciu in Cimpeni….

@@@@ 10 ianuarie 2012 at 21:14

Ce om de nimic se lauda dar face pentru imbogatirea rudelor sale

fufu 10 ianuarie 2012 at 21:17

Andres ti-o da sus in bot

%%% 10 ianuarie 2012 at 21:21

Cine mai primarul Cimpeniului? si asta e ca el

horea 10 ianuarie 2012 at 21:36

ce mutra de nemes are! ,coada de topor…

Olar=drujba lui Dumnezeu 10 ianuarie 2012 at 21:52

ce mutra de betiv are derutatul hotilor!. cred ca i-a tras un damf de trascau in nas lui madam Bulangiu de a ametit-o!
vai cat pupincurism la fiica lui taticu’, il mostenesti.
daca bugetul de reparatii nu a fost prins in buget, de unde crezi ca vor veni banii de lucrari, ii aduce Oral de acasa?

Costel* 10 ianuarie 2012 at 21:57

Ma uit la poza si vad ca a schimbat salopeta cu care a fost sa-l pupe pe Blaga de revelion intr-un costm a’la Base. Oare de dragul nostru credeti ca mos Tagarta cere reabilitarea drumurilor? Nu. Ci pentru a nu-si distruge parcul auto personal ca pana la terminarea mandatului de parlamentar sa termine de mutat toata padurea Apusenilor si apoi sa o stearga spre alte meleaguri ca sa nu intre la puscarie pentru miile de faradelegi facute alaturi de imputita caracatita portocalie.

Civilul 11 ianuarie 2012 at 8:37

Unde este DN 74B, probabil in fata casei la cineva(PDL-ist sau UDMR-ist sau NEAM_OLAR-ist) si va fi sigurul drum reabilitat.
Cum ne mai pot prostii! daca nu a fost admis in buget se vor face cu promisiuni!

Sebastian 11 ianuarie 2012 at 9:11

Un neispravit de om! Un smecher, un profitor ordinar!

nn35 11 ianuarie 2012 at 9:33

Asta nu este „deputatul” despre care Hava spunea ca „pute” si sa nu mai fie chemat in sediul PD Alba prin 2004 ?

ionica 11 ianuarie 2012 at 15:29

Asa se pune problema?Merge pe insistate?Asta-i merit?Ma faceti sa cred ca ai dreptate d-le MATES,deoarece zona din care te tragi matale(valea secasului)n-a beneficiat de nici-o investitie in acesti ultimi ani,de parca nu apartine jud. AB.Aceasta zona nu e reprezentata in senat si parlament.(asta pina vin alegerile)cind iar v-a veni sotiile celor de pe buletinele de vot cu masina personala pina la ultima casa din sat sa ne duca la urna si sa ne instruiasca pe cine sa votam.

ANI 11 ianuarie 2012 at 17:16

Ionica nu te supara dar alegatorii sunt de vina ca doar sotiile candidatilor nu au ce cauta in cabina cu alegatorul ,ei sa se urce in masina sa mearga la sectia de votare iar in cabina sunt doar ei singuri si acolo vor vota ce vor ei nu ce le-a cerut soferita. Dar sa speram ca de data asta n-o sa mai aiba tupeul sa vina la usa noastra dupa cit bine au facut acestor locuitori ai Romaniei. AVETI GRIJA CE VOTATI, CUM VOTATI ASA VE-TI TRAI URMATORII 4 ANI.

Costin 11 ianuarie 2012 at 18:08

Se lauda motilor ca face si drege, ca le usureaza viata. Si ce a iesit. Acum vine si arunca din nou praf in ochii motilor. Un mincinos fara scrupule. Te miri ca-l mai rabda Dumnezeu.

Comentariile sunt oprite