La Bazinul Olimpic din Alba Iulia mai este loc de negocieri – Hotărârea cu scumpirile nu a trecut de votul consilierilor
Modificarea regulamentului de funcționare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia nu va intra în vigoare în următoarea perioadă, și asta nu pentru că a întâmpinat vreo ”rezistență” la votul din Consiliul Local ci… pur și simplu pentru că s-a greșit la numărarea voturilor.
Astfel, după ce s-a negociat și s-a căzut la o oarecare înțelegere privind programul de utilizare a complexului sportiv și facilități, cei încă nemulțumiți de schimbări mai au timp până luna viitoare, când subiectul va fi repus ”pe tapet”, să facă propuneri. Chiar primarul Mircea Hava a dat de înțeles că se mai pot face modificări, spunând: ”În prima săptămână din martie votăm și regulamentul. Ne întâlnim încă o dată și discutăm serios, mai punem și modificări dacă sunt bune. Nu apare nici un blocaj, până atunci îl lăsăm să funcționeze după vechiul regulament”.
Concret, în ședința de vineri a Consiliului Local Alba Iulia Proiectul de modificare a Regulamentului pentru funcţionarea Bazinului Olimpic a fost ”aprobat” cu câteva amendamente (între care stabilirea unui program mai accesibil, atât pentru antrenamentele sportivilor de performanță, cât și pentru inițieri sau înotul de agrement, sau renunțarea la ”taxa pe tribună”), însă după câteva minute s-a constatat că voturile nu au fost suficiente și s-a căzut de acord să fie pus în dezbatere, din nou, într-o viitoare ședință.
Oricum, din declarațiile părinților și instructorilor prezenți la ședință a reieșit că au rămas nemulțumirile privind scumpirea biletului de intrare pentru copii și achitarea taxei de culoar, aceștia dând de înțeles că ar putea chiar să-și mute orele de înot în altă parte.
Tot primarul Mircea Hava a explicat că regulamentul nu e ”bătut în cuie” și poate fi schimbat oricând, dacă modificările propuse nu-l fac mai rentabil. De asemenea, acesta și-a exprimat din nou dezamăgirea că, după ”scandalul” privind întârzierea cu care acesta a fost reabilitat și dat în folosință, bazinul nu este utilizat de mai multe persoane, motiv pentru care produce lunar o adevărată gaură în bugetul local.
Până la o nouă dezbatere vor rămâne în vigoare regulile de până acum, iar deocamdată instructorii vor fi scutiți de plata taxei pe culoar care, de fapt, e principala lor nemulțumire.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Politică Administrație
Lucrări suplimentare pentru extinderea şi dotarea UPU Alba Iulia, de peste 1,6 milioane de lei: Perioada de implementare a proiectului prelungită până în 31 decembrie 2024
Lucrări suplimentare pentru extinderea şi dotarea UPU Alba Iulia, de peste 1,6 milioane de lei: Perioada de implementare a proiectului prelungită până în 31 decembrie 2024 O serie de lucrări suplimentare faţă de cele prevăzute în proiectul iniţial vor fi necesare pentru extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfânta Maria 2024. Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Ana 2024. Care este originea numelui pe care îl poartă mii de românce
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
MESAJE de Sfânta Maria Mică. SMS-uri și urări pentru cei dragi, familie, colegi și prieteni care îşi celebrează, în 8 septembrie, ziua numelui
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfânta Ana 2024. URARI și felicitări de ”la mulți ani” pentru persoanele care își serbează onomastica
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Obiceiuri și tradiții de Sfânta Maria Mică – Nașterea Maicii Domnului, prima sărbătoare din cursul anului bisericesc
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Sfânta Maria Mică 2024: Ce nume sunt sărbatorite în 8 septembrie, de Nașterea Maicii Domnului