Rămâi conectat

Politică Administrație

La Bazinul Olimpic din Alba Iulia mai este loc de negocieri – Hotărârea cu scumpirile nu a trecut de votul consilierilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Modificarea regulamentului de funcționare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia nu va intra în vigoare în următoarea perioadă, și asta nu pentru că a întâmpinat vreo ”rezistență” la votul din Consiliul Local ci… pur și simplu pentru că s-a greșit la numărarea voturilor.

Astfel, după ce s-a negociat și s-a căzut la o oarecare înțelegere privind programul de utilizare a complexului sportiv și facilități, cei încă nemulțumiți de schimbări mai au timp până luna viitoare, când subiectul va fi repus ”pe tapet”, să facă propuneri. Chiar primarul Mircea Hava a dat de înțeles că se mai pot face modificări, spunând: ”În prima săptămână din martie votăm și regulamentul. Ne întâlnim încă o dată și discutăm serios, mai punem și modificări dacă sunt bune. Nu apare nici un blocaj, până atunci îl lăsăm să funcționeze după vechiul regulament”.

Concret, în ședința de vineri a Consiliului Local Alba Iulia Proiectul de modificare a Regulamentului pentru funcţionarea Bazinului Olimpic a fost ”aprobat” cu câteva amendamente (între care stabilirea unui program mai accesibil, atât pentru antrenamentele sportivilor de performanță, cât și pentru inițieri sau înotul de agrement, sau renunțarea la ”taxa pe tribună”), însă după câteva minute s-a constatat că voturile nu au fost suficiente și s-a căzut de acord să fie pus în dezbatere, din nou, într-o viitoare ședință.

Oricum, din declarațiile părinților și instructorilor prezenți la ședință a reieșit că au rămas nemulțumirile privind scumpirea biletului de intrare pentru copii și achitarea taxei de culoar, aceștia dând de înțeles că ar putea chiar să-și mute orele de înot în altă parte.

Tot primarul Mircea Hava a explicat că regulamentul nu e ”bătut în cuie” și poate fi schimbat oricând, dacă modificările propuse nu-l fac mai rentabil. De asemenea, acesta și-a exprimat din nou dezamăgirea că, după ”scandalul” privind întârzierea cu care acesta a fost reabilitat și dat în folosință, bazinul nu este utilizat de mai multe persoane, motiv pentru care produce lunar o adevărată gaură în bugetul local.

Până la o nouă dezbatere vor rămâne în vigoare regulile de până acum, iar deocamdată instructorii vor fi scutiți de plata taxei pe culoar care, de fapt, e principala lor nemulțumire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea