Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: „PSD nu a învățat nimic și vrea să detoneze finanțele publice ale României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis, șeful statului a criticat social-democrații, după ce comisiile parlamentare au modificat rectificarea bugetară, cel mai important amendament aprobat fiind acela care abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14%, rămânând, astfel, în vigoare legea sistemului public de pensii privind majorarea acetuia cu 40%.

Întrebat dacă va promulga o lege dorita de PSD privind acordarea unui stimulent de risc de 500 de euro pentru cadrele didactice, Klaus Iohannis a spus:

„Va voi spune cand o am in fata. Dar pot sa va spun un lucru care sincer m-a intristat si chiar m-a surprins un pic. Azi in comisiile de buget reunite PSD-ul cu sprijinul unor traseisti a votat cu amendamente proiectul rectificarii bugetare si daca s-ar aplica tot ce au votat PSD-istii ar costa peste 6% din PIB in restul acestui an si anul viitor. Acesti bani nu exista si constatam ca PSD nu a invatat nimic si vrea sa detoneze finantele publice ale Romaniei.

Astfel de apucaturi electoraliste am mai vazut la PSD-ul lui Dragnea din 2016, se vede ca PSD nu a inventat nimici nou si reia acelasi ciclu de promisiuni fara acoperire in speranta ca vor prinde cateva voturi dar nu vor prinde”, a declarat șeful statului.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea