Rămâi conectat

Sport

Kalanyos, debut cu victorie la scor pe banca Performanței Ighiu! Energia Săsciori a dat lovitura la Vama Seacă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Energia Săsciori și Performanța Ighiu au câștigat în deplasare în ultimele două jocuri ale rundei a 3-a din Liga a 4-a. La debutul pe banca tehnică a ighienilor, antrenorul Alexandru Kalanyos, cel ce i-a descoperit pe Nicolae Stanciu și Andrei Roșu, s-a bucurat de scorul rundei.

Viitorul Vama Seacă – Energia Săsciori 1-3 (0-2)

Într-o rundă a premierelor s-au înregistrat și prima înfrângere a formației din comuna Hopârta. Săsciorenii (foto) au furnizat una dintre surprizele etapei, conducând la un moment dat cu 3-0 și repurtând a doua victorie la rând. Decisivă în economia disputei a fost dubla realizată de T. Mărginean în câteva zeci de secunde, în minutele 31 și 32. D. Morea  (53) a dus diferența de scor la una de neprezentare, iar golul de consolare l-a semnat Onacă (70, din penalty), Viitorul terminând în “10” prin eliminarea lui Spinean (90+1).

Târnavele Tiur – Performanța Ighiu 0-7 (0-3)

Deplasarea de la Cergău a reprezentat cadrul ideal al debutului antrenorului Alexandru Kalanyos pe banca Performanței Ighiu. Oaspeții au reușit scorul etapei, în primul succes stagional, primele goluri marcate însemnând și îmbunătățirea golaverajului. La prima  prezență în formula ighiană s-au aflat Căt. Dănilă – dublă (n. 2004, fiul lui C. Dănilă) și R. Tripșa (ex-Industria și Viitorul Sântimbru). Au punctat S. Turuș (8), C. Dănilă (21, 31, penalty), Căt. Dănilă (48, 72), V. Barna (66), Ad. Herepean (87). „Lanterna roșie” este în postura de bună încasatoare, cu 17 goluri primite în 3 jocuri, o medie de aproape 6 goluri pe meci!

Foto: Energia Săsciori (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea