Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Județul Alba sub ZĂPEZI: Peste 2000 de locuitori din Apuseni, fără curent electric din cauza viscolului. La sud, DN 67C – Transalpina, acoperit de zăpadă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județul Alba sub ZĂPEZI: Peste 2000 de locuitori din Apuseni, fără curent electric din cauza viscolului. La sud, DN 67C – Transalpina, acoperit de zăpadă

Având în vedere că în momentul față este în vigoare un cod portocaliu de fenomene meteorologice – intensificări puternice ale vântului, viscol și vizibilitate foarte redusă, pentru partea de munte a județului Alba, echipele DRDP Cluj – Secția Drumuri Naționale Alba acționează cu toate utilajele din dotare pe DN 67C – Transalpina, DN 74, DN 74 A și DN 75, pentru deszăpezirea acestor sectoare de drum. Circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, echipele DEER (Electrica) acționează în teren pentru a remedia avariile provocate de ninsorile abundente la rețeaua electrică din județ.

În zona Poiana Vadului au fost 16 PT cu 773 utilizatori nealimentați cu energie electrică. Sunt prezente 2 formații pe teren pentru remedierea defecțiunilor, în momentul de față nefiind alimentați 290 utilizatori.

YouTube video

De asemenea, o avarie în zona Abrud a afectat circa 2.000 de utilizatori. Au fost finalizate manevrele de izolare a defecțiunii și implicit de alimentare a tuturor consumatorilor din această zonă.

În funcție de evoluția situației, toate instituțiile cu rol în gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice, sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea