Rămâi conectat

Curier Județean

Judecătoarea Laura Maria Dehelean și judecătorul Lucian Ioan Gherman, numiți vicepreședinți la Curtea de Apel Alba Iulia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Judecătoarea Laura Maria Dehelean și judecătorul Lucian Ioan Gherman, numiți vicepreședinți la Curtea de Apel Alba Iulia

Începând cu data de 27.01.2023, Consiliul Superior al Magistraturii a delegat în funcțiile vacante de vicepreședinte din cadrul Curții de Apel Alba Iulia pe doamna judecător Laura Maria Dehelean, respectiv pe domnul judecător Lucian Ioan Gherman.

Doamna Laura Maria Dehelean este judecător la Curtea de Apel Alba Iulia din anul 2013, iar din 25.02.2022 îndeplinește și funcția de președinte al Secției I-a civilă din cadrul instanței.

Cu o vechime în magistratură de aproape 23 de ani, doamna judecător Laura Maria Dehelean și-a început cariera în anul 2000 la Judecătoria Călărași, iar din anul 2002 a continuat la Judecătoria Blaj, unde a rămas în funcție și după obținerea gradului profesional de judecător de tribunal, în anul 2009, până la promovarea efectivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Doamna judecător Laura Maria Dehelean face parte începând cu anul 2017 din Colegiul de conducere al Curții de Apel Alba Iulia.

Domnul judecător Lucian Ioan Gherman are o vechime în magistratură de peste 25 de ani, și-a început cariera la Judecătoria Alba Iulia în 01.11.1997, a promovat la Tribunalul Alba în anul 2004, iar din 15.11.2009 este judecător în cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Alba Iulia.

Domnul judecător Lucian Ioan Gherman este și membru al Reţelei naţionale de judecători-coordonatori în materia dreptului Uniunii Europene (EuRoQuod), iar la Curtea de Apel Alba Iulia s-a implicat activ inclusiv în activitățile de informare și educație juridică a elevilor și studenților, derulate în parteneriat cu unități de învățământ din oraș.

Posturile de vicepreşedinte din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia au devenit vacante la începutul anului 2023, ca urmare a promovării la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei judecător Ștefania Dragoe, respectiv a delegării doamnei judecător Oana Maria Petrașcu în funcția de președinte al Curții de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea