Rămâi conectat

Actualitate

Joi: Vine Caravana „Altfem” la Alba Iulia! Semnează petiţia pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească

Alexandra Mates

Publicat

în

Caravana naţională „Altfem” va fi prezentă joi, 1 noiembrie 2012, între orele 11.00 – 19.00 la Alba Iulia, în incinta Alba Mall.  TBWA – Bucureşti, alături de Fundaţia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) şi ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP), au dat  startul caravanei „Altfem” – Semnează petiţia pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

Caravana a pornit din Bucureşti şi îşi va continua itinerariul în alte 8 oraşe din restul ţării, oferind posibilitatea oricui de a schimba istoria, semnând petiţia pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

Caravana va ajunge la Cluj-Napoca (2 noiembrie), Tg. Mureş (3 noiembrie), Braşov (4 noiembrie), Bacău (5 noiembrie), Focşani (6 noiembrie), Galaţi (7 noiembrie), Constanţa (8 noiembrie) şi Buzău (9 Noiembrie).

Cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic va avea o durată de 24 de luni. Proiectul îşi propune îmbunătăţirea percepţiei asupra rolului profesional şi social al femeii şi creşterea gradului de conştientizare a experţilor şi operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizaţiilor societăţii civile, a autorităţilor publice din domeniul muncii şi audiovizualului şi a femeilor, în general, asupra problematicii egalităţii de şanse pe piaţa muncii.

Fundaţia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) este o organizaţie neguvernamentală care, de aproape 10 ani, propune soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii, prin integrarea egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi în domeniile economic, politic şi social şi prin promovarea egalităţii de gen.

ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP) este o organizaţie de drepturile omului specializată în drepturile mass media, anti-discriminare, bună-guvernare, comunicare şi cercetare în domeniul mass-media.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea