Rămâi conectat

Curier Județean

Joi, ședință la Consiliul Local Sebeș: Majorarea bugetului local pe anul 2018, program de investiții publice pe obiective de investiții, precum și sărbătorirea cuplurilor care au împlinit cincizeci de ani de la căsătorie

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliului Local al municipiului Sebes se întâlnește joi, 27 septembrie 2018, ora 14.00, la în sala festivă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” Sebeș, în cadrul Ședinței ordinare a lunii septembrie.

Proiectele de pe Ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației  de parcelare  a imobilului situat administrativ în Sebeș, extravilan,în locul denumit  topic ,,Jan,, înscris în CF nr. 498 Sebeș, nr. parcelă  575/13.

Proiect: iniţiator  primar

2.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie a Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

Proiect: iniţiator  primar

3.Proiect de hotărâre privind modificarea  HCL 235/2017 având ca obiect transmiterea dreptului de folosință  gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm ,înscris în CF nr. 76149 nr. cad. 76149 Lancrăm – parcela nr. 65 din folosința d-nei Tulea (Luca)  Irina – Ioana  în favoarea  d-lui  Chiorean Nicolae – Alin.

Proiect: iniţiator  primar

4.Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm str. Salciei nr.5, înscris în CF 76143 – nr.top 76143 parcela 59  din folosinţa Familiei  Iancu Gheorghe și Iancu Maria-Bianca  în folosința d-nei Dumitru Alexandra-Larisa..

Proiect: iniţiator  primar

5.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 500 lei/familie, cuplurilor din Municipiul Sebeș,care au împlinit în anul 2018 cincizeci de ani de la căsătorie.

Proiect: iniţiator  primar

6.Privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Comisiile de Evaluare și Asigurarea Calității, ce se vor constituii la nivelul Instituțiilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş

Proiect: iniţiator  viceprimar

7.Proiect de hotărâre privind majorarea  bugetului local  pe anul 2018 și a Programului de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare  pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator  primar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea