Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: ”Green Fashion Show” 2017, la Alba Mall. Paradă de modă cu ținute din deșeuri reciclabile prezentată de liceeni și concert DJ Rynno & Sylvia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a opta ediție a campaniei ”ECOol” se desfășoară, joi, 11 mai 2017, la Alba Iulia. Este vorba despre parada costumelor eco ”Green Fashion Show”, în cadrul căreia liceeni din județul Alba se întrec în ținute vestimentare realizate din deșeuri reciclabile. Prezentarea de modă  va avea loc cu începere de la ora 17.00, în centrul comercial Alba Mall, iar invitați special la eveniment sunt DJ Rynno & Sylvia.

Agenția Locală a Energiei Alba, Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba au organizat și în acest an campania eCOol, eveniment unic în România, adresată elevilor tuturor liceelor din Alba.

Campania se încheie, ca de obicei, cu parada ”Green Fashion Show”, care va avea loc în data de 11 mai 2017, de la ora 17.00, la Alba Mall. La finalul paradei, cât timp juriul va delibera pentru a desemna câștigătorii, cei prezenți se vor putea bucura de un concert susținut de DJ Rynno & Sylvia. Intrarea este liberă.

Tinerii sunt invitați să demonstreze că le pasă de mediul în care trăiesc, că au imaginație și că sunt dispuși să arate cât de creativi pot fi în comparație cu colegii lor din alte licee prin capacitatea lor de a realiza ținute vestimentare din materiale reciclabile sau reciclate, pe care le vor prezenta în cadrul paradei, și pentru care vor fi premiați.

Marele premiu constă într-o excursie pentru grupurile câștigătoare. De asemena vor fi premiați individual atât cei mai buni designeri, cât și cele mai bune modele. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea