Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Gala „Best of Business” 2014, la Alba Mall. Cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului, premiaţi de Consiliul Judeţean Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele mai prospere firme din Alba, care contribuie la dezvoltarea economică a judeţului, vor fi premiate de Consiliul Judeţean joi, 11 decembrie, în cadrul Galei “Best of Business”, cel mai important eveniment business al anului. Festivitatea de decernare a distincţiilor va avea loc la Sala Ballroom din incinta centrului comercial Alba Mall, cu începere de la ora 18.00.

„Best of Business” reprezintă recunoaşterea meritelor şi susţinerea celor mai valoroşi promotori ai economiei judeţului Alba. La eveniment vor fi prezenţi  oameni de afaceri din Alba, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai asociaţilor profesionale, mass-media.

Firmele vor fi primi distincţii în funcţie de rezultatele pe care le-au obţinut în domeniul investiţiilor, cercetării şi dezvoltării, dar şi pentru contribuţiile aduse la bugetul oraşului, crearea de locuri de muncă şi implicare în viaţa comunităţii.

Evenimentul se află în acest an la cea de-a VIII-a ediţie şi este marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

Vedeţi aici firmele premiate în anul 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea