Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

”Jocuri de vacanță” pentru prichindeii din Cugir

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În curtea gradinitei ”Prichindel” din Cugir a avut loc astăzi cea de-a doua activitate din seria evenimentelor organizate pentru copii, reunite sub titlul ”Jocuri de vacanță”.

Au fost prezenți peste 150 de preșcolari din mai multe cartiere, însoțiți de părinți, bunici, frați și cadre didactice de la instituții școlare și grădinițe din oraș.

Prin contribuția Cercului de teatru al casei Orășenești de Cultură, copiii au asistat la evoluția trupei de interpreți locali coordonați de talentata actriță Maria Dodoc (originară din Cugir), care a prezentat în aer liber, într-un mod original, atractiva piesă ”Motanul încălțat”.

Spre bucuria micuților au evoluat: Maria Dodoc, Paul Trif, Octavian Voina, Alexandru Cetină, Catalin Florea, Bogdan Târziu, Nicoleta Fatan, întruchipând personaje iubite din basmul pus în scenă. Împreună cu toți copiii, artiștii teatrului cugirean au luat parte la jocuri interactive, au cântat și  au dansat, le-au pictat fețele după preferințele fiecăruia.

Nu putem să nu amintim că la reușita acestui spectacol și-au  adus contribuția și gazdele evenimentului și anume educatoarele de la Grădinița Prichindel, doamnele Maria Ștefănescu, Ilona Bârsan, Aurica Cărpinișan, Mihaela Urieșu și Maria Luca.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea