Jandarmii din Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia. Recomandări pentru participanți

Jandarmii din Alba vor asigura sâmbătă măsurile de ordine și siguranță publică la înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia. Recomandări pentru participanți

Sâmbătă, 22 februarie a.c., efective de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Alba, alături de celelalte structuri din cadrul M.A.I., vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea religioasă de înscăunare a noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia. Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine şi siguranţă publică vor acţiona în vederea îndrumării cetățenilor, prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional, intervenind prompt la solicitările acestora.

Având în vedere faptul că va participa un număr mare de persoane și pentru ca manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță, Jandarmeria Alba recomandă cetățenilor:

INFORMARE COVID-19

să adopte un comportament civilizat
să acorde o atenție deosebită copiilor, dar și bunurilor personale
să evite conflictele pentru a nu afecta programul evenimentelor şi siguranţa altor persoane
 să semnaleze forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetățenilor că pot solicita cu încredere ajutorul jandarmilor care asigură măsurile de ordine publică sau pot apela numărul unic de urgență 112.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...