Rămâi conectat

Actualitate

ITM Alba: Amenzi de peste 55.000 de lei în 5 zile, pentru încălcarea legislației muncii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Controalele efectuate săptămâna trecută de inspectorii de la ITM Alba la agenții economici din județ s-au soldat cu amenzi în valoare totală de 56.600 de lei. Au fost sancționate 18 firme, dintre care 12 pentru abateri în domeniul relațiilor de muncă, 4 pentru muncă nedeclarată și 2 pentru nereguli în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

În domeniul relaţiilor de muncă au fost verificate 66 de unități cu un număr total de 1.309 salariați. Numărul deficiențelor constatate a fost de 245. Au fost depistate 4 persoane care munceau fără forme legale de angajare pentru care s-au aplicat amenzi de câte 10.000 de lei iar pentru alte abateri de la legislația muncii au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 8.600 de lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă în muncă au fost controlate 41 de unități constatându-se 70 de deficiențe pentru care s-au aplicat 5 sancțiuni dintre care 2 amenzi în cuantum de 8.000 de lei și 3 avertismente.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea