ISU Alba, pe locul doi la etapa a III-a a concursurilor profesionale

În perioada 27-29 iulie 2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a participat la Etapa a III-a a Concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara.

Concurs ISU193La competiție au participat loturi de la 5 inspectorate județene pentru situații de urgență, concurenții având de parcurs 4 probe (scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 m, ștafetă 4 X 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă).

ELIT

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, format din cpt. Bogdan Șchiopu, lt. Zehan Sergiu, plt. maj. Scrobotă Sebastian, plt. maj. Popa Marian, plt. maj. Cordoș Ștefan, plt. maj. Ranca Vasile, plt. maj. Popa Ioan, plt. maj.Florea Gheorghe, sg. maj. Deac Andrei, sg. maj. Petruș Constantin și sg. maj. Croitoru Adrian, a obținut locul II pe echipe, iar sg. maj. Deac Andrei a obținut locul I la proba pista cu obstacole pe 100 m, individual.

FOTO arhivă

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Omu lu sefu 31 iulie 2016 at 18:43

Voi luati locu 2 de 10 ani incoace , trist , si va mai si laudati prin ziare . Mai faceti instructie si cand luati locu 1 mai vorbim .

gheorghe 1 august 2016 at 18:22

Bravoooo!!!
Acestia sunt oamenii care fac cinste ISU Alba, onesti si performanti…si nu Sofica Dorel si Oprisa care fac numai faradelegi, isi bat joc de oameni si ii avantajeaza pe cei care le aduc foloase…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...