Rămâi conectat

Actualitate

ISU Alba: Patru ani de parteneriat preşcolari – pompieri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 22 mai, a fost o zi aniversară pentru copiii Grădiniţei nr. 9 Alba Iulia şi Grădiniţa Vinerea, care au sărbătorit împreună pompierii de la ISU Alba 4 ani de prietenie şi bună colaborare, a anunţat ed. Maria Luduşan, directorul unităţii preşcolare albaiuliene.

Pe parcursul celor 4 ani, îÎn cadrul proiectului de parteneriat între cele 3 instituţii au avut loc numeroase întâlniri atât la sediul ISU Alba, cât şi la fiecare dintre cele două grădiniţe. De fiecare dată, activiăţile au fost pline de învăţăminte pentru preşcolari, care s-au familiarizat cu munca specifică pompierilor şi a celorlalţi angajaţi din cadrul serviciului SMURD. „Cu prilejul celor 4 ani de colaborare, preşcolarii, însoţiţi de educatoare, s-au deplasat la sediul ISU Alba, unde au fost primiţi cu bucurie, li s-au înmânat diplome aniversare, au fost din nou în postura de pompieri, paramedici sau pacienţi, iar cel mai important este că s-au distrat foarte bine şi toţi şi-au manifestat dorinţa de a se face pompieri sau medici când vor fi mari”, a declarat directoarea Maria Luduşan.

R.G.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea