Rămâi conectat

Actualitate

ISU Alba, cuvinte de laudă cu ocazia zilei de 5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 5 decembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba aduce un elogiu voluntarilor săi, dedicându-le o postare emoționantă pe pagina oficială de Facebook.

În cadrul mesajului, ISU Alba subliniază importanța și recunoașterea voluntarilor în acțiunile de intervenție în situații de urgență, evidențiind contribuția lor în acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor și gestionarea efectelor dezastrelor naturale, precum inundațiile.

Mesajul evidențiază generozitatea voluntarilor, care își dedică timpul prețios și îndemânarea dobândită pentru a ajuta comunitatea în momente critice, fără a cere ceva în schimb. Acești eroi anonimi sunt adesea primii la datorie, punând în practică programul „Salvator din pasiune”, prin intermediul căruia își desfășoară activitatea.

Citește și: Pompierii din cadrul ISU Alba, alături de voluntarii Invictus România la Ștafeta Veteranilor

ISU Alba remarcă cu recunoștință prezența și implicarea activă a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență la nivelul județului Alba, subliniind rolul crucial pe care acestea îl au în sprijinirea cetățenilor.

Mesajul se încheie cu un călduros „La mulți ani!” adresat tuturor voluntarilor, subliniind că fără acești eroi silențioși, comunitatea ar fi cu mult mai puțin protejată și pregătită în fața situațiilor de urgență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 10 martie 2024, în Transilvania și la munte: Final de iarnă cu temperaturi de 20 grade și precipitații reduse. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 10 martie 2024, în Transilvania și la munte: Final de iarnă cu temperaturi de 20 grade și precipitații reduse. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, mai exact pentru intervalul 26 februarie – 10 martie. Vremea va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea