Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ: Tinerii cercetaţi pentru 6 furturi din autoturisme, pe raza municipiului Aiud, au dat lovituri siminare și în alte localități

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cercetând activitatea infracțională a doi tineri care au comis furturi din 6 autoturisme, pe raza municipiului Aiud, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că aceștia sunt principalii suspecți ai unor fapte similare, sesizate de păgubași din localitățile Leorinț, Mirăslău și Rădești.

Astfel, poliţiştii au stabilit că D.I.R., de 19 ani şi J.L., de 20 de ani, din Aiud, s-au deplasat în noaptea de 11/12.04.2014, pe raza localităţii Leorinț şi au sustras un radiocasetofon, o motopompă şi un acumulator auto de pe autovehicule parcate în faţa locuinţelor a doi cetățeni din localitate.

De asemenea, în luna septembrie a.c., cei doi tineri, împreună cu D.D.I.E., de 18 ani, din comuna Miraslău, au comis alte 3 furturi de acumulatori auto, două în dauna unor cetăţeni din localităţii Rădeşti şi unul în dauna unui cetăţean din localitatea Lopadea Veche.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin aceste fapte a fost estimat de către păgubiţi la 2.000 de lei, o parte fiind recuperat.

Faţă de cei 3 tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi recuperării întregului prejudiciului.

Reamintim că D.I.R. și J.L. au intrat în vizorul polițiștilor din Aiud miercuri, 8 octombrie a.c. Din primele cercetări a rezultat că în perioada 06.04 – 12.05.2014, cei doi au comis 6 furturi din autoturisme  – acumulatorii auto, CD playere, huse de scaune dar şi carburant, prejudiciul total cauzat prin faptele lor fiind estimat de păgubiţi la valoarea de 2.210 lei. Cu ocazia cercetărilor, o parte din prejudiciu a fost recuperat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea