Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Campanie de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în sezonul estival

Bogdan Presecan

Publicat

în

campanie politie AlbaInspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba continuă acţiunile din proiectul „Alba dă prioritate vieţii”, ce are ca scop informarea pietonilor şi conducătorilor auto privind importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră.

Proiectul se desfăşoară în 3 etape, fiecare având alt grup ţintă, astfel: etapa I destinată preşcolarilor, etapa a II-a destinată pietonilor, iar etapa a III-a conducătorilor auto.

Azi, 12 iulie 2013, a debutat Etapa a III a proiectului – Campania de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră destinată conducătorilor auto,  printr-o acţiune a poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii ce a avut loc pe DJ 107 C, pe raza comunei Vinţu de Jos.

Potrivit IPJ Alba, “în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au adresat conducătorilor auto recomandări preventive pe linia respectării normelor rutiere în vigoare şi le-au înmânat materiale preventive, constând în flyere şi port certificate de înmatriculare.

Campania, ce are ca scop reducerea implicării conducătorilor auto în accidente rutiere pe timpul sezonului estival, se va derula pe parcursul lunilor iulie – septembrie 2013, urmând a fi distribuite în trafic aproximativ 2000 de bucăţi port certificat de înmatriculare cu inscripţia „Călătoreşte în siguranţă!”, broşuri cu recomandări preventive şi obiective turistice importante din judeţul Alba  şi fleyere cu conţinut preventiv.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea