Rămâi conectat

Actualitate

Ion Țiriac se arată foarte afectat de scumpirea carburanților: Dau de mâncare la mii de oameni. Vând maşini mai puţine şi îi trimit acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a declarat, miercuri, că îl afectează foarte mult scumpirile din ultimele zile, afirmând că ”încă dau de mâncare la mii de oameni şi cu cât se scumpeşte benzina mai mult, cu atât vând eu maşini mai puţine şi cu atât trimit oamenii ăia acasă”.

”Dumneata aşa greşeşti, cum greşeşte toată lumea. Dumneata poţi să crezi că pe mine mă afectează cel mai mult? Ştii că eu dau de mâncare încă la mii de oameni şi cu cât se scumpeşte benzina mai mult, cu atât vând eu maşini mai puţine şi cu atât trimit oamenii ăia acasă (…) Mă afectează foarte mult scumpirea, dar scumpirea e făcută cu o raţiune”, a spus Ion Ţiriac, potrivit Mediafax, la remarca unui jurnalist că nu este aşa de afectat de creşterile preţurilor din ultimele zile.

Anterior, el spusese că trebuie analizat dacă aceste creşteri de preţuri au cauze interne sau internaţionale.

”Unde este creşterea, la noi în ţară, specializat făcută, sau este cumva din cauza petrolului care a crescut şi s-a ridicat cam peste tot. Pe mine creşterea asta mă deranjează mai puţin. Mă deranjează mult mai mult cum ajungem noi la salariul minim, cum ajungem cumva la cei patru milioane de refugiaţi pe care trebuie să-i aducem înapoi. Trebuie să le ofer ceva. Ce e înainte, oul sau sau găina, adică mulgi vaca până trebuie să-i tai gâtul sau o laşi să mai facă trei viţei, să ai apoi trei vaci, ca să ai de unde să iei taxele. România are o situaţie economică bună, pe hârtie. Eu zic să îi lăsăm pe oamenii ăştia să îşi facă treaba şi nu poţi să le tai gâtul după şase luni, după trei luni”, a afirmat omul de afaceri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea