Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel: ”Veniți să cinstim suferințele de veacuri ale românilor!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia, capitala tuturor românilor, este singurul loc unde 1 decembrie se poate simți în adevărata sa măreție. Faptele de vitejie ale înaintașilor noștri au făcut ca aici, în inima cetății, în Sala Marii Uniri, să fie semnat actul prin care România redevenea a românilor!

Vă invit ca în 1 decembrie să arătăm cu toți, că aici în Ardeal, în inima României încă știm să ne prețuim înaintașii și istoria, încă știm să fim mândri de trecutul nostru.

Să cinstim astfel suferințele de veacuri ale românilor care au făcut ca inima României să bată cu putere peste veacuri chemând la Alba Iulia în adevărata capitală de suflet a tuturor românilor!

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea