Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: Investițiile în infrastructură rămân prioritare pentru Consiliul Județean Alba și în 2013

Bogdan Presecan

Publicat

în

Președintele Consiliului județean Alba (FOTO) a declarat marți 22 ianuarie că, după ce a văzut care va fi bugetul alocat  județului nostru, este optimist că instituția pe care o conduce va reuși să își desfășoare activitatea în condiții normale și să continue proiectele de investiții aflate în derulare.

“Am luat cunoștință de sumele alocate județului Alba prin proiectul de buget aflat încă în lucru și pot să spun că ce ne vom descurca și cu aceste cifre, așa cum am reușit să ne facem programul de activități și în perioada de maximă criză.

Înțeleg că nu s-a terminat criza, dar sper că activitățile de care USL vorbește în programul de guvernare nu vor rămâne doar pe hârtie ci se vor materializa în proiecte concrete. Noi avem foarte multe proiecte pregătite pentru finanțare, care așteaptă să fie implementate, dacă programele de dezvoltare a satelor sau de dezvoltare a infrastructurii se vor relua.

Am lucrat intens în ultima perioada cu direcțiile din Consiliul Județean și cu instituțiile subordonate pentru stabilirea programului de activități pentru perioada viitoare. Prioritare sunt, în continuare, investițiile în infrastructură – alimentări cu apă, canalizări, drumuri – și cele din sănătate, dar nu vom renunța nici la proiectele culturale și cele destinate tinerilor pe care le-am realizat în ultimii ani”, se arată în comunicatul remis presei de Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea