Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel despre scandalurile dintre PNL şi PSD Alba „USL nu a câştigat alegerile şi nu are dreptul să administreze”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel03Alianţa dintre PNL şi PDL din cadrul Consiliului Judeţean Alba a ajuns „vedetă”  şi în presa centrală, pesediştii acuzând peneliştii în repetate rânduri că au trădat electoratul, iar contrele dintre vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Roman şi şeful PSD Ioan Dîrzu s-au desfăşurat în repetate rânduri. În acest sens preşedintele Ion Dumitrel ţine să amintească tuturor că în judeţul Alba PDL a câştigat alegerile, iar din această cauză USL nu poate să administreze Consiliul Judeţean.

Vreau să le amintesc tuturor că noi am discutat cu toate partidele când s-a făcut această înţelegere. Trebuie sa se ştie că aici în judeţul Alba USL nu poate să administreze Consiliul Judeţean, pentru că nu au câştigat alegerile. Nu aveau cum să aibă prima şansă de a face o majoritate. Această alianţă a fost făcută în urma negocierilor, şi nu USL a câştigat alegerile şi nu ei au dreptul să administreze”, a spus Dumitrel.

Ion Dumitrel susţine că a tratat toţi primarii din judeţ la fel, indiferent de culoarea plitică

În judeţul Alba de când sunt eu preşedinte toţi primarii au fost trataţi la fel, indiferent din ce partid au făcut parte”  a spus acesta, în cadrul unei conferinţe de presă a PDL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea