Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Morariu, vicepreședintele Crucii Roșii Române Filiala Alba, a încetat din viață la 85 de ani: Și-a dedicat întreaga viață activității umanitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Morariu, vicepreședintele Crucii Roșii Române Filiala Alba, a încetat din viață la vârsta de 85 de ani, după o viață dedicată  activității umanitare.

”Cu adâncă tristețe, ne luăm rămas bun de la domnul Ioan Morariu, vicepreședinte al Crucii Roșii Române Filiala Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Mesaje de condoleanțe

Model de noblețe sufletească și colegială, domnul Morariu a fost un om care a iubit din toată inima Crucea Roșie și și-a dedicat întreaga viață activității umanitare. A fost director al Crucii Roșii Filiala Alba timp de 32 de ani, între 1972 și 2004. De asemenea a fost președinte al filialei noastre timp de 8 ani și vicepreședinte la nivel național al Crucii Roșii Române timp de 4 ani.

În memoria noastră, domnul Ioan Morariu va rămâne mereu un exemplu de conduită morală și bunătate, un om implicat și dedicat celor mai importante valori ale Crucii Roșii Române: umanitate, unitate și voluntariat.

Astăzi, îi aducem un ultim omagiu și ne rugăm pentru odihna sufletului bunului nostru coleg. Suntem alături de familie și de toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit pe domnul Ioan Morariu, asigurându-i de întreaga noastră compasiune.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Române Filiala Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea