Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba: „Ciolacu l-a negociat pe Dumnezeu într-un joc politic ieftin pentru a încânta electoratul ,,credincios” PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa social-democraților prin luarea deciziei de a prelungi starea de alertă.

„Puteam să jur că omul lui Iohannis din fruntea PSD va executa ordinul acestuia cu privire la prelungirea stării de alerta. Mă așteptam chiar să invoce ,,interesul național” cum o făcea pe vremuri Oprea… Așa Ciolacu încearcă să împuște mai mulți iepuri dintr-un foc. Nu-l supără pe șeful Iohannis, negociază interesele unor barosani ai partidului și, bineînțeles, are amendamente populiste pt. a încânta electoratul ,,credincios” PSD.

DA, Ciolacu a negociat oficierea slujbelor în biserica. L-a negociat pe Dumnezeu într-un joc politic ieftin… Domnule președinte al PSD, Dumnezeu primește rugăciunile chiar dacă sunt făcute în curtea bisericilor, a mânăstirilor și chiar de acasă dacă există credință. “Când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns” (Ev.Matei cap.6). Fățărnicia aceasta în schimb este pedepsita, așa cum scrie în Cartea Sfântă.

Nu e un lucru rău ca vom avea acces in biserica. Daaarrr!!!Era muuult mai primit de Cel De Sus daca ați fi negociat si obținut resuscitarea firmelor din turism si HORECA, serviciilor, agriculturii și a investițiilor în general. Am înțeles, de acolo nu vin voturi pt. PSD. Cât despre “guvernul meu” sper sa-și rezolve mânărelile cât mai repede, să lase afacerile de partid și să elibereze ,,țara și economia” până nu e prea târziu. ALDE a fost și va rămâne pe aceeași linie de a sprijini real economia, mediul de afaceri și locurile de muncă. De aici derivă toate!”, a transmis acesta pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea