Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Nu exclude o candidatură la conducerea Consiliului Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a aformat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că nu exclude o eventuală candidatură pentru conducerea Consiliului Județean Alba.

Dacă inițial Ioan Lazăr declara că nu este interesat să candideze pentru Consiliul Județean, între timp se pare că s-a răzgândit. Motivul pentru care liderul ALDE Alba a ezitat până în prezent să își anunțe candidatura este faptul că Bogdan Lazăr candidează pentru Primăria Alba Iulia. Lazăr are în vedere și doi tehnocrați pe care ALDE i-ar susține la conducerea CJ Alba.

Ioan Lazăr: ”Am tot ezitat și încă sunt nehotărât. Mai așteptăm niște sondaje. Sunt în discuții cu doi profesioniști, tehnocrați care nici măcar nu le-as cere să se înscrie în ALDE, dar să fie de acord să candideze pentru președinția CJ și ALDE să îi susțină. Dacă nu e posibil să candidez eu, a spus Lazăr.”

Ioan Lazăr a amintit și deviza PNL-ului în urmă cu aproximativ 6 ani și care era ”Alba, județul lucrului bine făcut”, în prezent este județul lucrului prost făcut.

”Aș aminti unul din lucrurile cele mai prost făcute sau neterminate din județ, groapa ecologică de la Galda de Jos. Aceatsa a întârziat să fie pusă în funcțiune după ce s-au cheltuit 23 de milioane de euro, datorită actualului președinte CJ Ion Dumitrel și a acoliților acestora.

Aceasta a fost închisă prin 2015 și nici în prezent nu avem o groapă de gunoi funcțională, gunoiul fiind transferat la Târgul Jiu, ceea ce înseamnă costuri mari, care se revăd în buzunarul cetățeanului. După cum merg lucrurile nici anul viitor nu v-a fi dată în folosință, locuitorii din Alba plătind cel mai mare preț din țară pentru gunoiul menajer.

Văd că Dumitrel and company se joacă în continuare de-a licitația. Nu au făcut destule eforturi, dar eu bănuiesc că nu le-a ieșit așa cum trebuie, probabil dorindu-și să fie căștigată de o firmă de casă, de unde să ”mulgă” bani și să folosească banii în campaniile electorale și în manipularea cetățenilor”.

Ioan Lazăr a mai afirmat că în perioada următoare, pre-electorală, va începe demersuri serioase la instituțiile statului, la nivel central pentru a afla cât de mult s-a greșit în acest proiect, care nici până astăzi nu funcționează.

Liderul ALDE ALba consideră că halda de la Galda de Jos ”este cea mai mare pată pe obrazul lui Dumitrel, iar acesta nu numai că nu ar mai trebui să candideze la un nou mandat la conducerea CJ ALba, dar să se retragă la el la Caracacal și să ne lase pe noi să ne gestionăm județul și zona așa cum credem noi.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea