Ioan Lazăr, ALDE Alba: Nu exclude o candidatură la conducerea Consiliului Județean

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a aformat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că nu exclude o eventuală candidatură pentru conducerea Consiliului Județean Alba.

Dacă inițial Ioan Lazăr declara că nu este interesat să candideze pentru Consiliul Județean, între timp se pare că s-a răzgândit. Motivul pentru care liderul ALDE Alba a ezitat până în prezent să își anunțe candidatura este faptul că Bogdan Lazăr candidează pentru Primăria Alba Iulia. Lazăr are în vedere și doi tehnocrați pe care ALDE i-ar susține la conducerea CJ Alba.

ELIT

Ioan Lazăr: ”Am tot ezitat și încă sunt nehotărât. Mai așteptăm niște sondaje. Sunt în discuții cu doi profesioniști, tehnocrați care nici măcar nu le-as cere să se înscrie în ALDE, dar să fie de acord să candideze pentru președinția CJ și ALDE să îi susțină. Dacă nu e posibil să candidez eu, a spus Lazăr.”

Ioan Lazăr a amintit și deviza PNL-ului în urmă cu aproximativ 6 ani și care era ”Alba, județul lucrului bine făcut”, în prezent este județul lucrului prost făcut.

”Aș aminti unul din lucrurile cele mai prost făcute sau neterminate din județ, groapa ecologică de la Galda de Jos. Aceatsa a întârziat să fie pusă în funcțiune după ce s-au cheltuit 23 de milioane de euro, datorită actualului președinte CJ Ion Dumitrel și a acoliților acestora.

Aceasta a fost închisă prin 2015 și nici în prezent nu avem o groapă de gunoi funcțională, gunoiul fiind transferat la Târgul Jiu, ceea ce înseamnă costuri mari, care se revăd în buzunarul cetățeanului. După cum merg lucrurile nici anul viitor nu v-a fi dată în folosință, locuitorii din Alba plătind cel mai mare preț din țară pentru gunoiul menajer.

Văd că Dumitrel and company se joacă în continuare de-a licitația. Nu au făcut destule eforturi, dar eu bănuiesc că nu le-a ieșit așa cum trebuie, probabil dorindu-și să fie căștigată de o firmă de casă, de unde să ”mulgă” bani și să folosească banii în campaniile electorale și în manipularea cetățenilor”.

Ioan Lazăr a mai afirmat că în perioada următoare, pre-electorală, va începe demersuri serioase la instituțiile statului, la nivel central pentru a afla cât de mult s-a greșit în acest proiect, care nici până astăzi nu funcționează.

Liderul ALDE ALba consideră că halda de la Galda de Jos ”este cea mai mare pată pe obrazul lui Dumitrel, iar acesta nu numai că nu ar mai trebui să candideze la un nou mandat la conducerea CJ ALba, dar să se retragă la el la Caracacal și să ne lase pe noi să ne gestionăm județul și zona așa cum credem noi.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...