Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: Suntem optimişti în ceea ce priveşte refacerea USL – ului la nivel judeţean. Duşmanul nostru comun este PDL-ul şi Traian Băsescu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Reconciliere, unitate şi întărire! Acesta este mesajul lui Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba vizavi de situaţia coaliţiei social liberale din judeţul Alba, după ce în urmă cu puţin timp înţelegerea PNL cu PDL Alba, de a forma o majoritate la nivelul Consiliului Local al municipiului Alba Iulia şi la cel al Consiliului Judeţean Alba, în detrimentul PSD şi PP-DD, a aruncat  în aer USL Alba.

Dacă în urma unei înţelegeri iniţiale la nivelul judeţului, între USL şi PP-DD, PSD-ului i-ar fi revenit un post de vicepreşedinte, după învoiala liberalilor cu social-democraţii această funcţie şi cea de viceprimar al Albei Iulia au fost ocupate de doi liberali.

Declaraţiile despre refacerea USL la nivelul judeţului Alba au fost făcute presei la terminarea primei şedinţe de consiliu judeţean, care a avut loc astăzi, începând cu ora 11.00.

În ceea ce priveşte schimbările Avocatului Poporului şi a celor doi preşedinţi de Camere, făcute ieri de majoritatea senatorilor şi deputaţilor, în plenul Parlamentului, Dîrzu a declarat că “majoritatea şi-a impus punctul de vedere şi că sunt organe abilitate care în perioada următoare îşi vor spune punctul de vedere legislativ”.

„Ceea ce m-a bucurat este faptul că la nivel naţional USL funcţionează şi ne aşteptăm ca şi la nivel judeţean refacerea USL-ului să dea un ton de forţă şi de unitate.” Eu cred că putem colabora la proiectele pe care le-am avut în cursul campaniei electorale, înainte şi după, şi credem că putem continua refacerea USL-ului şi mai ales el trebuie să devină unul foarte funcţional. Am văzut astăzi şi în şedinţa de consiliu judeţean, cred că este această dorinţă şi suntem optimişti în această privinţă. Duşmanul nostru comun este PDL-ul şi de ce să nu spunem, preşedintele Traian Băsescu”, a mai spus Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea