Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

IOAN DÎRZU – lăptarul mincinos, rătăcit în Apuseni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

D-le Ioan Dîrzu – cred că ar trebui să vă fie ruşine, afirmând că vă place să vorbiţi în cunoştinţă de cauză.
Ce cunoştinţă de cauză aveţi când afirmaţi că firma Olarys a semnat contracte cu Holz şi nu vreţi să recunoaşteţi că Guvernul Năstase, prin hotărâre de guvern, a aprobat contractele cu Holz încheiate de conducerea de la acea dată a Romsilva până la data de 31.12.2013 şi prelungite tacit de actualul guvern până la data de 31.12.2014? De asemenea, nu cunoaşteţi faptul că aceste contracte nu au fost încheiate de către Direcţia Silvică Alba, cotele de tăiere anuală pentru Holz fiind stabilite de către Romsilva Bucureşti, în temeiul unei hotărâri de guvern (PSD-Năstase).
Sunteţi un mare mincinos şi dacă veţi continua în acest mod, moţii vă vor sancţiona prin vot, asta cu atât mai mult cu cât contrar realităţii susţineţi că eu aş deţine, direct sau indirect, firme în domeniul prelucrării lemnului. Adevărul este că nu sunt asociat în nicio firmă, realitate incontestabilă, care poate fi verificată de orice persoană interesată la Registrul Comerţului.
D-le Dîrzu, în calitatea dvs. de lăptar al judeţului Alba, de ce nu amintiţi în niciun articol despre datoriile de ordinul miliardelor pe care le au firmele dvs., către Direcţia Silvică Alba, ca urmare a preluării fructelor de pădure de către acestea sub preţul real de piaţă?
D-le Dîrzu, afirmaţi că Holz nu face exploatarea şi transportul lemnului con­trac­tat. Atunci cine face aceste transporturi? V-aţi documentat vreodată, înainte să faceţi aceste afirmaţii mincinoase? Ce cantitate de material lemnos din pădurile statului intră zilnic în curtea Holz cu camioanele sale şi nu ale lui Olar, care nu posedă niciun autocamion? De ce nu vreţi să vedeţi că autocamioanele lui Holz distrug toate drumurile datorită tonajelor foarte mari? De ce minţiţi cu atâta neruşinare, d-le lăptar?
D-le Dîrzu, v-aţi întrebat vreodată cu ce trăiesc moţii, cum îşi asigură cele necesare traiului? Cunoaşteţi care este ocupaţia de bază a moţilor? În calitatea dvs. de lăptar al judeţului, aţi întreprins ceva pentru a sprijini locuitorii Munţilor Apuseni în vederea valorificării laptelui de la animalele pe care le deţin?
Ce a făcut Olar cu pădurile horenilor – puteţi să exemplificaţi, pentru că acestea, atât proprietăţile comunei cât şi ale persoanelor fizice sunt bine gospodărite.
De asemenea, vorbiţi în necunoştinţă de cauză, cum de regulă vorbiţi, că s-au retrocedat terenuri în comuna Arieşeni, nelegal. Dacă ar fi fost nelegal restituite acele terenuri, Tribunalul Alba şi Curtea de Apel Alba nu ar fi dat sentinţă favorabilă comisiei locale de fond funciar Horea, hotarâre rămasă irevocabilă.
D-le candidat PSD, rătăcit pe cărările Apusenilor, nu cunoaşteţi niciun fel de legislaţie din domeniul silvic. Olar este cel care s-a  luptat în Parlament pentru drepturile moţilor. În calitatea mea de deputat am iniţiat priecte de legi care au fost adoptate de forul legislativ, legi prin care au fost garantate şi consfinţite drepturile lor prevăzute prin “Carnetul de Moţ”. În timp ce parlamentarii PSD iniţiau proiecte de lege pentru abrogarea Legii 33- ”Legea Moţilor”, proiect care a şi trecut prin Senat, tot MOŢUL OLAR a fost cel care a reuşit să blocheze acest proiect în Camera Deputaţilor.
D-le Dîrzu, consideraţi că dvs., un nimeni, puteţi să reprezentaţi cu onoare zona Munţilor Apuseni în Parlament, atâta timp cât nu puteţi să reprezentaţi judeţul Alba, în nicio instituţie, mai bine decât Olar, care este un moţ adevărat.
Consider că toate articolele defăimătoare publicate la adresa mea, fără ruşine, au reuşit să vă de-a jos toate măştile, iar MOŢII pot să vă vadă în lumină, aşa cum sunteţi… UN LĂPTAR MINCINOS RĂTĂCIT PE CĂRĂRILE APUSENILOR!

Corneliu OLAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea