Ioan Dîrzu: Florin Roman are 10 zile să vină cu dovezi pentru cele afirmate sau să-și ceară iertare în mod public. În caz contrar, îl voi da în judecată pentru lezarea demnității și propriei imagini

Deși crede că ”a dat cu bâta în șeful organizației PSD”, după cum l-a instigat la violență Ludovic Orban, domnul Florin Roman a dat, de fapt, cu bâta-n baltă. În stilu-i grobian caracteristic, domnul Florin Roman a început din nou să insulte și să facă acuzații mincinoase. Domnul Florin Roman este disperat să-i ia apărarea șefului său Mircea Hava iar mânia i-a întunecat gândirea.

Așa cum știa să facă denunțuri împotriva lui Mircea Hava pe vremuri, la fel de bine să denunțe și acum dacă cunoaște că cineva ar fi săvârșit o infracțiune. Mi-e teamă că, uitându-se la prima vedere în jurul său, va trebui să-și denunțe proprii colegi din PDL Alba.

ELIT

Îl anunț pe domnul Florin Roman că eu nu accept astfel de acuzații nefondate și defăimătoare, un comportament suburban care trădează lipsa de viziune și  seriozitate ce trebuie să definească un deputat în Parlamentul României. Domnul Roman are timp 10 zile  să vină cu dovezi pentru cele afirmate sau să-și ceară iertare în mod public pentru minciunile spuse. În caz contrar, îl voi da în judecată pentru lezarea demnității și propriei imagini. Banii câștigați în urma procesului îi voi dona Spitalului Județean Alba.

Mă întreb și dacă albaiulienii se simt reprezentați de activitatea și comportamentul domnului Roman sau dacă albaiulienii se regăsesc în mesajele lui. Îi ajută în vreun fel pe albaiulieni faptul că domnul Roman pune muzică la difuzorul telefonului în comisiile parlamentare, face greva foamei 3 ore, între prânz și cină,  sau întinde făină și ulei pe pupitrul Camerei Deputaților? 

Ioan Dîrzu

ADEZIUNE PLUS

Deputat

Citește și VIDEO/ Florin Roman: ”Sunt zvonuri că deputatul Ioan Dîrzu ar fi în fruntea grupului infracțional organizat din interiorul PSD Alba, care se ocupă de vămuirea concursurilor la instituții”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

Costelis 17 martie 2018 at 13:02

Ca de obicei vă pierdeți timpul cu lupte pentru ciolan. …in loc să faceți ceva pt albaiulieni!!!
Tipic pt. politicieni români! !!

Promisiuni mincinoase 17 martie 2018 at 14:31

Anul trecut PSD-ALDE promiteau cresteri mari, chiar si dublarea salariilor romanilor. Anul acesta s-au trezit cateva milioane de romani cu salariile micsorate. Dirzule, ce parere ai, n-ar trebui acum ca acesti oameni sa va dea in judecata pt ca i-ati luat de prosti si astfel le-ati lezat imaginea si demnitatea?

analistu` perfect 18 martie 2018 at 11:19

Tre` ca numa` tie ti-au scazut salariu` bre !

Alba 17 martie 2018 at 14:31

Păcat, ca o astfel de persoana precum Roman, reprezinta județul în parlament, doar ne face de rușine prin comportamentul hilar și sfidător!

Ana 21 martie 2018 at 8:45

Dimpotriva, ar fi bine sa fie mai multi ca el!

Calic 17 martie 2018 at 14:41

Ce dovezi sa aduca? Majoritatea afirmațiilor făcute de”omul marilor proiecte ” sunt nefondate și doar ca să se remarce.

@Calic,le-ai incurcat 17 martie 2018 at 19:09

„Omul marilor proiecte” a fost Dan Sova, ministru in guv. Ponta, cel care ne arata la tv planse cu 2500 km de autostrazi pana in 2015.In final nu ne-a lasat decat cativa km de autostrada plutitoare..

Calic 18 martie 2018 at 8:51

Eu zic ca ar trebui sa te mai documentezi… Roman s.a autointitulat asa, ba chiar apărea pe niste panouri din oraș, cu autostrada Sebeș – Turda în 2013

Hotel Cetate 18 martie 2018 at 0:38

Iertare se cere doar părinților și lui Dumnezeu. Poate dirzu se crede Dumnezeu

Costelis 18 martie 2018 at 7:54

Latra si el …la Luna! !!

Iiiiii 18 martie 2018 at 13:46

Contribui si eu la taxa numai sa cereti despagubiri cat mai mari, poate se satura Roman sa improaste cu noroi si sa faca acuzatii fara a avea nici o dovada. Daca avea le vedeam de cand vorbeste tot din auzite.

dolfi 18 martie 2018 at 14:20

in loc sa-l prindem si pe darzu si pe roman sa le administram niste corectii fizice, asa cum se face cu hotzii, va certati ca prostii…
Nu inteleg partinirea… nici la fotbal nici in politica, numai daca cumva simpatia politica nu-ti aduce niste… firmituri.

Ghyula 18 martie 2018 at 15:50

dârzu-roman tot o clisă

m 19 martie 2018 at 21:05

ce sa probeze mai darzule? ca sunt zvonuri? astea le poate proba si daca ia 3 oameni de pe strada care spun ca au auzit si ei rin oras. cam asa e cu zvonurile astea. ca florinel, omul micilor realizari, merita sa si-o ia, aia e drept, dar nu pentru asta ci pentru altele pe care le-a facut, inclusiv in perioada in care va pupati ca iudele, cand erati la guvernare impreuna!

Unu din Alba 20 martie 2018 at 21:48

Acest Roman ar trebui sa isi dea de urgenta demisia de la orice functie pe care o detine . Si el si Hava si-au batut joc de orasul asta de 28 ani asa cum au vrut. De unde pana unde ca au scazut salariile ????? In mintea unora negativisti poate! Mie mi s-a marit cu 20% nicidecum sa scada. Dar asa e lumea pe dos ! Daca iti face cineva un bine trebe sa il bati sa il injuri… Daca cineva iti face un rau trebe sa il aplauzi sa il iubesti etc. Ne meritam soarta! Suntem o natie de oameni care gandim cu dosul nu cu capul din pacate!

petronel 21 martie 2018 at 9:54

Ba pupinkuristule care-si zice Unu din Alba doar tie ti-o crescut salaru cu 20% pentru frecat menta la stat, la restul oamenilor normali care chiar muncim ne-a scazut salarul. Ia hai in privat f*ti pe m*t*a sa vedem cat esti de productiv gunoiule. Sper sa-ti ramana rest de la marirea aia de 20% dupa ce trece euro de 4.75RON ca oricum ratele au explodat!

Comentariile sunt oprite