Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Florin Roman: ”Sunt zvonuri că deputatul Ioan Dîrzu ar fi în fruntea grupului infracțional organizat din interiorul PSD Alba, care se ocupă de vămuirea concursurilor la instituții”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman ”pune tunurile” pe președintele PSD Alba Ioan Dîrzu și îl acuză că este ”în fruntea grupului infracțional organizat din interiorul PSD Alba, care se ocupă de vămuirea concursurilor la instituții”.

Parlamentarul liberal recunoaște că își bazează acuzațiile pe ”zvonuri apărute prin oraș” dar cere, totuși, instituțiilor abilitate să cerceteze și să stabilească dacă se încalcă legea:

”Vreau să-i întreb și eu pe cei care se ocupă cu respectarea legii în județul Alba dacă e adevărat ce spune lumea că domnul deputat ar fi în fruntea grupului infracțional organizat din interiorul PSD Alba care se ocupă de vămuirea concursurilor, care se ocupă de vămuirea resurselor pentru concursuri. Vreau să întreb și eu dacă este adevărat că doar dacă ești membru PSD, sau soție, sau copil, sau neam al unui lider PSD poți să ocupi un loc într-o instituție publică, așa cum este cazul la Prefectura Alba. Vreau să întreb și eu instituțiile Statului, dacă toată lumea vorbește în Alba că acești băieți roșii primesc subiectele, de ce ei nu știu și nu există dosare penale în acest sens? Vreau să mai întreb, de exemplu, dacă se știe că la Registrul Auto se trece peste ordine dacă te duci și cotizezi într-o anumită parte. (…) De exemplu, dacă e adevărat ce vorbește lumea că la DSV, dacă un candidat respins, care avea subiectele pregătite în plic, de la un lider PSD, a vrut banii înapoi după ce a picat concursul…”:

YouTube video

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ”Fără nicio legătură cu partidul”, liderul PSD Ioan Dîrzu și-a instalat o rudă la șefia unei instituții importante. Cine este noul director al DSV Alba?)

De asemenea, Florin Roman a declarat la conferința de presă susținută, vineri, la Alba Iulia, că liderul PSD Alba, care este și deputat, ar fi partiocipat la un ”tun în favoarea unei firme private”, mai exact că ar fi votat ca o companie farmaceutică să poată vinde medicamente care, până în prezent, puteau fi comercializate doar prin cabinetele medicilor veterinari, situație care poate pune în pericol inclusiv sănătatea cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea