Investiţiile în infrastructură, direcţionate spre buzunarul PD-L

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Aşa cum era de aşteptat, ultima rectificare bugetară a judeţului s-a făcut prin „tăiere”. Este de fapt singura metodă pe care PD-L-ul o cunoaşte atât pentru relansarea economică cât şi pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi ale românilor. După ce la nivel naţional au tăiat salariile, au tăiat indemnizaţii, au tăiat pensii, iată ca la nivel judeţean taie din banii alocaţi pentru infrastructura rurală. Deşi „B.U.B.A. naţională” transmite în permanenţă mesaje de tipul ” vom aloca bani pentru infrastructură….” trebuie menţionat că din mesaj lipseşte continuarea care ar suna cam aşa: „….acolo unde împreună cu firmele de partid şi de stat putem să ne mai umplem buzunarele portocalii din banii contribuabilului român”.
În concordanţă cu luminoasele indicaţii primite de la nivel central, iată că şi mai marii CJ Alba, în speţă preşedintele PD-L, Ion Dumitrel, împreună cu consilierii PD-L au aprobat ” tăierea” unor sume alocate unor comunităţi din Alba. Şi unde? La comunele cu primari PNL! Curios este faptul că iniţial au fost alocate aceste sume conform HG 577/1997, dar se pare că vigilenţa PD-L-istă „şi-a dat seama că a greşit” atunci când au alocat bani pentru comunele Livezile, Sâncel şi Unirea. În viziunea PD-L-istă, aceste comune nu au dreptul la infrastructură, cetăţenii acestor comune nu au dreptul să trăiască decent ca cetăţeni ai UE. Motivul? Unul simplu: primarii acestor comune nu sunt portocalii, astfel încât răzbunarea PD-L-istă se abate asupra tuturor cetăţenilor acestor comune.
Războiul pe care preşedintele PD-L, Ion Dumitrel l-a pornit împotriva primarilor PNL este încă o dovadă (dacă mai era nevoie) că întreaga atitudine a PD-L-ului este gargară politică, iar toate declaraţiile privind dezvoltarea investiţiilor în infrastructură sunt vorbe în vânt şi mai ales că demagogia şi minciuna sunt singurele arme ale unui partid care a târât România şi românii în sărăcie.
Vicepreşedinte PNL Alba, Mircea Nicuşor MIHAI

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419